Реджеп от Hell's Kitchen готвил за Роберто Баджо

04 Април 2020, 12:00


Реджеп Бадев безспорно е най-недолюбваният от зрителите участник в Hell's Kitchen този сезон, видя HotArena.


30-годишният готвач демонстрира високо самочувствие и своенравност дори и пред шеф Виктор Ангелов. Всъщност Реджеп притежава темперамент и емоционалност, присъщи за италианците, което не е случайно, предвид факта, че живее на Ботуша от 5-годишен. 


Реджеп се е сблъскал с немалко трудности заради детството си в чуждата страна и определя детските и тийнейджърските си години като най-голямото си изпитание. Самочувствието му обаче не е съвсем безпочвено. Едва на 30 години той вече е главен готвач в голям хотелски комплекс в Германия. Освен това е имал честта да готви за един от най-великите италиански футболисти Роберто Баджо. Не му поднесъл обаче някое засукано ястие, а сандвич с миди Сен Жак. Но понеже в живота нищо не е само черно или бяло, Реджеп е имал и доста опасни моменти в кухнята. 


 Най-страшният от всички е когато 40 тона олио се запалили пред очите му, но за щастие се разминал на косъм от фаталния инцидент. В детските си години не искал да стане готвач, а пилот. Семейството му обаче настояло да се насочи към занаята в кухнята. Днес не съжалява, защото с годините открил, че кулинарията е истинска страст. 


След като стигна ниво главен готвая в голям хотелски комплекс, Реджеп мечате да стане кулинарен критик и да обикаля целия свят. Разбира се, иска и да отвори собствен ресторант. В Hell's Kitchen влиза, за да стане известен. Вероятно скандалното му поведение също е добре обмислена стратегия, за да изпъкне. Зрителите помнят, че Реджеп се прояви още в началото на шоуто като предизвика конкурента си Димитър, който от своя страна го ритна и беше изгонен от шеф Ангелов, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени