Родителите на Орлин Павлов с мизерни пенсии, певецът им помага

4547
20 Септември 2021, 12:11


"Помагам на родителите ми, защото пенсиите им са много малко - 390 лева взимат. Те се опитват да се справят, но без нас това няма как да се случи. Тези пари не стигат за нищо. Майка ми помага и в грижите за Елизабет, както и за моята баба Иванка, която е на 94 години и ме е гледала като малък". Това споделя Орлин Павлов, когото гледаме в новия сезон на "Пътят на честта", узна HotArena.


Певецът получил ролята в поредицата след кастинг, на който го поканил продуцентът Александър Христов. "Скоро завърших и снимките на продължението на филма на Ники Илиев "Завръщане" 2. Там главната роля е на Сашо Кадиев, а аз си партнирам великолепно с Диляна Попова", разказва Орлин. В лентата той играе ролята на пилот - нещо, което е в кръвта му по дядова линия. "Моят дядо ген. Павел Павлов загива в бой, докато защитава небето над София през Втората световна война. Може да се каже, че произхождам от героичен род", споделя певецът.


Когато се върне изморен от професионални ангажименти, за Павлов най-щастливият миг е усмивката на дъщеря му, както и думите на баба му Иванка. "Тя е най-големият ми фен. Слага апаратчето и ме гледа в сериала. Майка ми всеки ден е при нея. А Бети дъщеря ми, много се радва като ме види на екрана, скача и вика името ми", щастлив е татко Орлин, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Чикаго и назад
преди 2 месеца
0
Малки пенсии като на 99% от пенсионерите в България. Идват избори и този път нека всички излезем да гласуваме, за да изметем предишните управляващи, но все още няма светлина в тунела. Дай му на българина да се възмущава по фейсбук и форуми, и когато се организира простест 5 човека протестират, а 50 отстрани седят и гледат сеир. Не отиват да гласуват.Така и след 100 години България ще бъде в същото положение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени