Родни певици спасяват тийнейджър моторист! Момчето е в кома и има нужда то средства

10 Януари 2022, 13:00


Тежък инцидент с мотор вкарва 16-годишния Станимир Вълчев в кома. Куп родни звезди се обединиха, за да помогнат на момчето.

 

Мария Илиева е сред първите, които се включиха в кампанията. „След тежък инцидент Станимир Вълчев, на 16 г., се намира в изключително тежко състояние. За да се събуди от кома и да се възстанови, следва да бъде подложен на поредица от операции, които са на много висока стойност“, споделя Илиева.

 

В събирането на средства се включи и Ася Капчикова. Младата майка ма три деца сподели публикацията и апелира последователите си да дарят. Тя участва в десетки кампании, като най-често подкрепя болни или пострадали деца.

 

Актьорът Димитър Банчев, който участва е „Игри на волята“, също подкрепя Станимир. „С теб сме“, написа звездата на Драматичен театър Пловдив и сподели банковата сметка на момчето. Семейството се нyждae от финансова подкрепа, за да покрие разходите по лечението му и да гарантира успешното му възстановяване.

 

„Призоваваме ви да се включите в настоящата дарителска кампания всеки според собствените си възможности и желание!“, гласи молбата на родителите му, споделена от Тита. В кампанията се включиха Зейнеб Маджурова, Наско Колев и Диона.

 

Ако искате дa помогнете: IВАN BG50CECB9790 1030284201

ВIС: CECBBGSF

Tитуляр: Елена Вълчева ЦКB АД, клон Бургас
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени