Родово проклятие тегне над рода на Илия Павлов? Баща му Павел така и не се решава да пита Ванга

11 Април 2022, 17:18


Павел Найденов - бащата на първия роден милиардер Илия Павлов, си отиде тихо от света на 84 години. В началото на годината получил инсулт, а след това се заразил с Ковид-19. Близките му са го настанили в хоспис, до последно се е налагало да му се дава кислород. Издъхнал на 24 февруари и бил кремиран.

 

Преди това снаха му Дарина Павлова и тримата му внуци дошли да го изпратят на поклонение, без да обявяват публично нито новината за смъртта му, нито пристигането си от чужбина, твърди бившият зам.-председател на „Мултигруп“ Георги Петков.

 

Най-голямата внучка Венцислава, която е първия брак на Илия Павлов, от години е женена в Дубай. При нея в емирството живее почти целогодишно и снахата на починалия - Дарина Павлова. Другите две внучета Илия-Калоян и Паола, децата на Илия и Дарина, са в Америка, пише „Минаха години“.

 

Бай Павел надживя и двете си деца. Илия бе разстрелян пред централата на управлявана от него фирма „Мултигруп“ на 7 март 2003 г., а убиецът остана неизвестен.

 

Дъщерята Славка също загина от куршум, изстрелян от бившата съпруга на бившия й мъж Лестър Уилсън, която бясно ревнувала българката. С майка си загина и внука на бай Павел - Пол. Трагедията стана през 2010 г. и Америка, където живееше Славка.

 

Найденов не се предаде след тези удари на съдбата, но и не потърси съвет в гадатели и феномени, за да разбере дали има родово проклятие над фамилията. Сам е признавал, че не вярва на подобни неща, затова така и не влязъл при Ванга. Не помнеше кога е била експедицията му до Петрич, но тогава отива като придружител на свой приятел. „Мислех и аз да отида, да чуя какво има да ми казва. Ама така и не отидох“, признава Найденов в интервю приживе.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени