Рокада в „Папараци“: Мария Игнатова сяда в стола на Венета Райкова срещу космическа заплата

https://hotarena.net/laifstail/rokada-v-paparaci-mariia-ignatova-siada-v-stola-na-veneta-raikova-sreshtu-kosmicheska-zaplata HotArena.net
Рокада в „Папараци“: Мария Игнатова сяда в стола на Венета Райкова срещу космическа заплата

Мария Игнатова е приела предложението на bTV да стане лице на „Папараци“. Игнатова ще смени на горещия стол Венета Райкова, научи HotArena.

Мария решава да скъса с Маги Халваджиян, след като получава колосална оферта от частната телевизия. Продуцентите Иван и Андрей прилапват с тройно по-висока заплата. Мария иска да работи в телевизията. Тя направи шеметна кариера в Господари на ефира. Когато предаването бе свалено от малки екрани и се премести в интернет, блондинката остана, защото не успя да се уреди с друга работа. Щом получава офертата, Игнатова я приема без да се замисли.

От есента предаването поема в нова посока, различно от досегашната. Първата промяна е името - шоуто вече ще се казва „Папараци - ново 20!“ и ще трансформира първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България.

\"Предаването ще продължи да наблюдава българските звезди, но с повече хумор. Главните действащи лица отново ще бъдат популярни личности в България, които дори не подозират, колко ще се смеят със самите себе“, си казват от bTV.

Това е поредната рокада в „Папараци“ в последните няколко години. Николета Лозанова бе лице на шоуто от  2014  до 2017г. Най-желаната жена в България бе сменена от Венета Райкова, която също изкара три години в частна телевизия, пише „България Днес“.

9 Коментара

selest

преди 3 години

Охххх колко хубав ми стана деня!!! Вече няма да попадам на грозната Кобра като сменям каналите!!! Ура ура!!! Добре че я изхвърлиха тая селска мърла със самочуствие без покритие и злоба и завист калкото за целия китайски народ!!!! Деня ми стана по-добър определено!!! Дано се продъни някъде тая и повече никога да не чуем за нея!! Селска пача проста нагла!!!

Коментирай

веме

преди 3 години

Браво ! Много я харесвам Мария . Интелигентна, умна, красива и талантлива. Добре , че се махна от селтака Рачков !

Коментирай

ДаДА

преди 3 години

Вече ще гледам папараци. Досега , заради водещите не съм гледала нито едно предаване.

Коментирай

Рени

преди 3 години

Съвсем никой няма да гледа тази простотия. Ниско ниво, гости главно утайките на обществото а с тази некадърна инфантилна патка съвсем зле

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Най-накрая нещо по-различно. Венета вече омръзна на всички, защо двете с Гала не основат пенсионен фонд за изтъркани телевизионери с председател Слави фон Учиндол.

Коментирай

Антония

преди 3 години

Венета е много проста и надута селска пръчка, адски неприятна и натрапчива. НО от много години е в тия среди и някой й снася информация, а Игнатова с големия си нос освен да повтаря това, което вече е качено в Инстаграм и Фейсбук, не виждам с какво друго може да допринесе. То и на Венета вече не са й чак толкова интересни интервютата по същата причина, но поне от време на време изкарва по нещо. Едно време като ги нямаше социалните мрежи, наистина се чакаше по цяла седмица за "Горещо", сега вече малко се обезсмисли предаването като цяло.

Коментирай

Сова

преди 3 години

Сташна рокада... Вземи и двете и разлика не ще намериш. Кой ли ги гледа???

Коментирай

Тя щото и Марчето китка за мирисане .....

преди 3 години

С хистеричният си глас и посредственост, няма как да вдигне рейтинга! Може и да и получи ако някой друг и казва кво да каже.....аз не залагам на успех и тук . Иначе оная дърта и нахална клюкарка Винетката, определено марш навън....

Коментирай

да

преди 3 години

Абсолютно точен коментар.Кой ще седне да си губи времето с клюки /ако го интересуват/които е прочел вече в интернет.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.