Роксана не се отмята за критиката си към Поли Генова

02 Май 2021, 12:00


Роксана предизвика бурни реакции, след като когато Поли Генова имитира Софи Маринова в шоуто „Като две капки вода”, тя изрази възмущението си във фейсбук.

„Изпълнението беше нелепо. Това е даже слабо казано”, категорична бе ромката.

Съвсем очаквано почитатели на поп певицата се втурнаха да я защитават, а тези на фолк колежките й пък заеха позициите на любимките си и в крайна сметка последва разяснение на Роксана. „Дори мисля, че не трябва да си музикално образован, за да чуеш с просто ухо, че това изпълнение на Поли Генова меко казано не беше добро. Поли е добра певица и аз страшно много я харесвам и уважавам, но в случая просто не се справи”, сподели Роксана.

Критиката й била по-скоро към журито, техните коментари и оценки. Според чалгаджийката те са обида за Софи Маринова. Роксана не можела да си обясни как Софи е оценена с 5-ца, а Поли с 8-ца. В повече й дошли „това безкрайно и безпочвено хвалене от членовете на журито”. Роксана стигна и по-далеч. Според нея журито и шоуто дължат извинение на Софи. „Поли Генова изпълнява чудесно песни на Уитни Хюстън, Мария Кери, Бионсе, но е факт, че не можа да изпее песните на голямата Софи Маринова, просто не се справи. Според мен вместо да го превръщаше в пародия, трябваше да свали тоналности и да изпее песните като себе си, като Поли”, сподели Роксана.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени