Русата Златка е Мис Пустиня (Родните ВИП-ове в Дубай за Свети Валентин - СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/rusata-zlatka-e-mis-pustinia HotArena.net
Русата Златка е Мис Пустиня (Родните ВИП-ове в Дубай за Свети Валентин - СНИМКИ)

Русата Златка е фатална в пустинята и припомни защо е плеймейтка! Блондинката, която напоследък не се бе разсъбличала, нажежи страстите в и без това жарката пустиня на Дубай, където с Благой карат романтична почивка. Тя не е единствената, която е в чужбина за празника на любовта.

 

Андреа и Преслава също са на юг. Златка Райкова е с едни гърди и две гърбици пред тях! Гърбиците не са нейни, разбира се, а са на камилата, която блондинката язди. Плеймейтката изкарва почивката си „на макс\", преди да се е върнала в реалността на пандемии, локдауни и маски.

 

Освен че яздят камили, с Благой наемат бъги, с което порят пясъка. Двамата имат цел да търсят закътани дюни, където да правят… снимки. Два вида бански двата впити и супер секси сменя Райкова в пустинята и позира провокативно. Да внимава, защото преди по-малко от седмица една разкрепостена бразилка се съблече пo голи гърди в същата пустиня и си докара голяма беля на главата.

 

Супермоделът Луана Сандиен, също корица на „Плейбой“, се оказа в центъра на скандал, след като властите официално я предупредиха да внимава какви снимки пуска от дубайската пустиня и да не се разголва.

 

В Дубай едновременно със Златка е и Преслава, която плува и събира февруарски тен, докато в България дърво и камък се пука от студ. Дубай е една от най-предпочитаните романтични дестинации от родния хайлайф за Свети Валентин.

 

Също в мюсюлманска държава, но не в Дубай, е и Андреа. „Бившата\" на Кубрат Пулев се похвали, че е в съседен Истамбул. Твърдо на снежна романтика залагат Светлана Гущерова и Християн Гущеров.

 

Богаташката съпруга се оказа изненада навръх 14 февруари с огромни букети върху спалнята. Цветята са бели и червени, като изписват „С+Х“ – първите букви от имената им. „Обичам те“, чурулика тя.

 

 

6 Коментара

......па

преди 3 години

Изброени като"ВИП"са практикуващи най-древната професия.

Коментирай

мее

преди 3 години

В статията пише ИстаМбул- авторката има ли образование?

Коментирай

Гонзовица-Гушерица - ака Светла общата

преди 3 години

Тя излиза ли от тях? Или пази мечи да не забегне...

Коментирай

......па

преди 3 години

Авторката е от онзи етнос на който им подаряват дипломи за средно образование от криворазбрана либералност.

Коментирай

.

преди 3 години

Видяхте ли как Мария е облякла нощницата на Светлана,че й я е отбелязала ? Мара пак е намислила нещо

Коментирай

Н

преди 3 години

Незнам кой е писал статията, но е срамота да пишете ИстаМбул!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.