Русата Златка направи бебето модел на детската си линия дрехи

https://hotarena.net/laifstail/rusata-zlatka-napravi-bebeto-model-na-detskata-si-liniia-drehi HotArena.net
Русата Златка направи бебето модел на детската си линия дрехи

Модел едва на годинка стана синът на Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев. Чаровното бебе умее да позира и вече успешно привлича камерите към себе си,  видя HotArena.

Това е причината Златка да създаде изцяло ново перо в бизнеса си с дрехи и да направи детска серия костюмчета. По всичко личи, че синът на двойката ще завладее шоубизнеса след години, заради чара, който е наследил от двамата си родители. Дали ще тръгне по стъпките на майка си като модел или ще избере спорта като баща си тепърва ще разберем.

Под кадрите на мъника позиращ с детски тъмен анцуг, заваляха стотици хвалебствия от близки на Злати. Сред тях е репортерката на Гала Зейнеб, певиците Мария и Джена, актрисата Ралица Паскалева, Николета Лозанова. Всичките са категорични, че малкият е одрал кожата на плеймейтката Златка, но притежава обаятелните черти на Джизъса, пише „България Днес“.

4 Коментара

Георги Валениов

преди 3 години

Коя кожа на майката е одрал предишната или тази след хилядите и операции ?

Коментирай

??

преди 3 години

Да е живо и здраво детето!! Дано в двата рода да има умни и достойни хора на които да прилича. Дано не прилича на баща си некадърен в спорта,безхаберен баща,слабохарактерен и похотлив!! Дано не прилича на майка си употребявана,подхвърляна,платена за удоволствия. Дано не е като майка си псевдомодел и псевдо от всичко достойно!!!

Коментирай

отговор

преди 3 години

С всичко съм съгласен ,което сте писали,единствено различията ни са че Благо Георгиев не беше никак лош футболст изкара добра кариера в чужбина мисля че в Русия беше над 10 години и там игра много успешно

Коментирай

ц-ц-ц

преди 3 години

Като чета от кои са били хвалебствията!!! Все същите.като тези от статията."От един дол дренки",

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.