Руши Видинлиев се отказа от САЩ! Певецът се снима се в нов български филм

22 Октомври 2017, 15:00


Руши Видинлиев окончателно се раздели с идеята да живее в САЩ. Той и половинката му Таня Илиева остават за постоянно в България и отново ще градят кариера на родна земя, след като я бяха занемарили в продължение на години, научи HotArena. 

Засега Руши е сложил точка на изявите си като певец и смята да наблегне на актьорската работа, за която се е готвил в Англия и Америка. Вероятно обаче там към него не е имало кой знае какъв интерес, тъй като от 2009 г. насам има само два филма, в които е снимал, единият от които е български – „Цветът на хамелеона”.

За сметка на това обаче на родна почва синът на Лора Виденлиева продължава да предизвиква интерес, макар че рядко се появява в публичното пространство. Миналата година например реши да направи два концерта, билетите за които бяха разпродадени за часове без никаква реклама. В крайна сметка Руши очевидно е преценил, че е най-добре да се върне там, където се чувства звезда.

Тези дни той започна работа по нов филм, след като цели 4 години не беше заставал пред камера. Това е екранизация по бестселъра на Захари Карабашлиев „18% сиво”. Снимките са във Варна, а Руши е в главната мъжка роля. Партнира му актрисата Доля Гавански, която е от българо-черногорски произход. В България не е кой знае колко популярна, но пък е успяла да впечатли Анджелина Джоли, която пише специално за нея роля в режисьорската си лента „Земя на огън и мед”, пише "Уикенд".

Не е ясно къде ще бъдат половинката на Руши – Таня, и тяхното дете, което още няма годинка, докато той работи във Варна. То се роди в средата на ноември 2016 г., а родителите му пристигнаха в София от САЩ именно защото искаха бебето да проплаче първо в България. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени