Рускинята Капитонова си смени лицето след „Ергенът”

06 Март 2022, 11:00


Рускинята Виктория Капитонова е друг човек, откакто се снима в шоуто на Би Ти Ви „Ергенът”, писа  „Уикенд”. Промяната не се изразява в личностно преобразяване и израстване като следствие от общуването с един мъж и 21 други жени, а в чисто физическо преобразяване. Тя като че ли си е сменила лицето.

От пръв поглед се вижда, че съблазнителката Виктория има ново лице, само че по него е пипано прецизно и професионално. За разлика от повечето родни изкусителки, които си правят корекциите така, че от пръв поглед да се забележи точно какво е рязано и надувано по тях, Капитонова явно е била при специалист, който си разбира от работата, и я е направил по-красива, без да я дяла като с тесла. Поправяни са съвсем дребни детайли, за да светне лицето й. На най-новите клипове, с които рускинята се хвали, тя изглежда с по-големи очи, като горният клепач е повдигнат. В същото време скулите й са по-изразени, а носът като че ли е малко по-тънък и по-заострен в сравнение с преди. Личи си, че рускинята е вложила доста пари, за да постигне тези леки, но съществени корекции. В същото време е пропуснала любимото на българките помпане на устни. Не е наляла и силикон в пазвата си, както обичат да правят родните бръмчалки. Явно Капитонова държи да изглежда естествена, макар че на практика вече не е.

Виктория, която доскоро беше позната основно с готварските си изяви в шоуто на Би Ти Ви „Мастършеф”, като че ли напълно е забравила как се върти черпакът. Вместо да показва в социалните мрежи манджи и да споделя рецепти, както преди, тя май се опитва да замести напусналата страната ни своя сънародничка Наталия Кобилкина. Капитонова е започнала да прави семинари за развиване на успешен бизнес. Предлага маратони за обучение за постигане на финансово изобилие, календар за парични ритуали, наръчник за добър стил и др. Вместо да се занимава с готвене, тя вече твърди, че изучава паричните енергии и преподава уроци за привличането им. Ако се намерят хора, които да й се вържат, със сигурност ще привлече доста парични енергии към себе си, но не е ясно дали същото ще се случи и с нейните ученици.

Говори се, че именно рускинята е спечелила „Ергенът”. Шоуто е снимано през лятото. За победителката не е предвидена финансова награда, но пък Капитонова най-вероятно е влязла в риалитито заради славата, така че ситуацията я устройва.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хехе
преди 9 месеца
0
поредната платена статия за тази :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таквиз скумрии кат в това шоу нема
преди 9 месеца
0
Без грим изглежда като Шрек
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 9 месеца
0
МНОГО ГРОЗНО И ПРОТИВНО ЧУЧЕЛО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 9 месеца
0
Същият хитър и алчен гризач е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени