Рут Колева отново е при брата на Саня Армутлиева

1218
19 Юни 2020, 17:16


Певицата Рут Колева най-накрая се събра с гаджето си - фотографът Любомир Армутлиев, по-известен като Лубри Канте, узна HotArena.


Той е брат на музикалната продуцентка Саня Армутлиева. 43-годишният фотограф живее в София и Ню Йорк. Участва в редица нестандартни излоби и е представляван от една от най-известните галерии у нас. Обича да снима хора, предимно такива с различна сексуална ориентация. Според влюбената до уши Рут, той е най-талантливият човек на света. 


Заради него тя се помири и със сестра му Саня Армутлиева, която системно плюеше във всяко свое интервю. Още миналата година папараци разкриха, че тя не само се вижда, но и обикаля света с Любомир Армутлиев, но едва в началото на тази година Рут призна за връзката им. Двамата се видяха в Чикаго след края на излозацията на певицата в затънтено мексиканско селце, а преди дни заминаха за Ню Йорк.  


Рут и Любомир дори присъствали на два протеста в Чикаго, които минали доста мирно, защото били в северната част на града. Само до преди седмица Рут беше блокирана в рибарското селце Ел Куйо в 1700 жители. Селото било напълно изолирано от света, за да не плъзне заразата в него. Два дни след като Рут пристигнала уж за няколко дена, наложили карантина и тя нямало как да се измъкне. Певицата имала със себе си само малък куфар с дрехи, защото мислела, че ще е там за кратко, но изкарала цели три месеца само с тези дрехи. 


"Пристигнах в началото на март, всичко още беше прекрасно. В един момент нещата рязко ексалираха. Започнаха да затварят граници и се оказа, че няма как да се върна в Ню Йорк, където живеех последните шест месеца.", обяснява тя, пише Галерия. Именно в Мексико тя посрещна и 30-я си юбилей. Рут използвала времето на изолация, за да се учи да свири на пиано и да набляга над учебниците по испански. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
////
преди месец
-2
Не ни интересува
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
////
преди месец
-2
Не ни интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени