Съдът не бърза да пусне Андре Токев! Бавят разглеждането на молбата му за предсрочно освобождаване

13 Юни 2022, 12:00


Пандизчиите зад решетките на кауша с лек режим в Казичане да свикват със страхотия вкус на гозбите на Андре Токев, но готвачът прави всичко възможно да ги изостави. Точно 5 месеца от присъдата му минаха и кулинарният гуру прави всичко възможно да се махне оттам час пo-скоро.

 

Шефът работи всеки ден, тъй като в затвора няма почивки, но както изглежда, пандизчиите скоро ще бъдат оставени без вкусните му гозби. Адвокатът на топготвача преди дни пусна молбата за излизането на Токев от Казичане, тъй като вече е минала над половината му присъда, както пръв писа „България днес". Софийският градски съд обаче не бърза с разглеждането на молбата на шефа за предсрочно условно освобождаване.

 

Дните вървят, а магистратите все още не са определили дата за разглеждането на молбата. Напълно е възможно, докато чака, Токев да си излежи наказанието от 10 месеца в Казичене и да излезе.

 

Освен че поддържа форма в кухнята, по този начин Токев намалява присъдата си. Ако работиш зад решетките, 2 дни лежиш, но се броят за 3. Дори съдът да реши да го пусне предсрочно, през август Токев ще излезе от зандана, тъй или иначе. Източници на вестника в съда споделиха, че най-вероятно до края на този месец ще бъде определена дата и молбата на Токев ще бъде разгледана. Шансовете магистратите да бъдат благосклонни към шефа са доста големи. Предстои в най-скоро време да има яснота.

 

Топготвачът бе сгащен на 31 октомври след сигнали на граждани за пикап по джанти, които криволичи притеснително по Околовръстното Шосе на София. Още с приближаването до белия джип униформените забелязват, че три от гyмите на колата са спукани, а едната дори липсва. Из медиите се появиха кадри, които показват как Токев шофира близо километър само по джанти, а накрая едната се запалва. Кулинарят успя да сключи споразумение с Районната прокуратура и получи седем месеца затвор, глоба от 450 лева и книжката му бе отнета за година и половина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Азз
преди 5 месеца
0
Е па добър шофьор е, не може да му се отрече
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени