Съдят Алфредо Торес за неплатени наеми! Танцьорът 2 години се укрива от Темида

3058
22 Октомври 2017, 13:00


Звездата от къщата на „ВИП брадър” Алфредо Торес и съпругата му Генка Иванова Славова-Торес вече втора година се укриват от органите на Темида. Срещу тях е заведено съдебно дело от хазяйката им Венета Пенчева, която претендира да й изплатят над 5000 лева за неплатени наеми и разноски по обитаваното от тях нейно жилище, научи HotArena .

Уви, въпреки че е познат на цяла България и участва в куп тв предавания и реклами, Алфредо е неуловим за съдебната система и не може да бъде открит, за да му се връчи призовка!

През януари 2013 г. Венета Пенчева сключила договор за отдаване под наем на апартамента си в столичния квартал „Иван Вазов” с двамата съпрузи. Тя изобщо не подозирала, че ще си навлече страхотна беля с кубинеца и жена му, които не само няма да си платят дължимите суми по наема, но ще натрупат и куп борчове за режийните разходи.

Хазяйката изготвила покана за доброволно изпълнение на задълженията и харчовете, които двойката е направила, но това изобщо не ги трогнало. С днешна дата фамилия Торес дължи на Венета Пенчева 5500 лева. Отделно трябва да поемат разноските й за адвокати и съдебни такси, пише "Уикенд".

Алфредо и Генка плащали само изразходваното електричество, защото се притеснявали, че ако не внесат сумата, ЧЕЗ ще ги изключи, каквито са правилата в електроразпределителното дружество.

От  Определение №213967 от 14 септември 2017 г. на Софийски районен съд става ясно, че по силата на договора от януари 2013 г. ищцата е отдавала на ответниците апартамент в столичния квартал „Иван Вазов”, на ул. „Петко Каравелов”№20 срещу заплащане. След изтичане на срока на договора, страните са постигнали устно споразумение действието на стария договор да продължи до 16 август 2015 г. Чрез съдебна покана г-жа Пенчева е уведомила съпругата на кубинеца Генка Торес, че ако не изплатят претендираните вземания, ще смята договора за прекратен. Бившата барманка в „Кемпински” отказала да приеме поканата – факт, който бил „запечатан” от присъствието на трима свидетели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени