Сайт ОКРАДЕ Койна Русева и Мария Илиева! Гери Турийска съди измамниците

24 Февруари 2021, 13:38


Сайт окраде видеа с участието на родната актриса Койна Pyceва и поп дивата Мария Илиева. Клипчетата са част от проекта „Пощенска кутия за приказки", създаден от писателката и текстописец Гери Турийска. За злоупотребата се ожали самата тя в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

 

Преди месец Турийска открила, че в последните три години онлайн платформата bgtime.tv e публикувала за платено гледане 48 видеа от „Пощенска кутия за приказки". В същото време тези клипове са качени от Гери и екипа на проекта в Ютyб за абсолютно безплатно гледане.

 

Измамниците обаче монетизирали видеата, а също така и предлагали регистрация и заплащане на абонамент. В откраднатите клипове освен Койна и Мария участват още Юлиян Вергов, Любен Дилов, Мария Силвестър, Александър Кадиев, Цветелина Цветкова, Димитър Калбуров и др.

 

В своята публикация Турийска споделя, че тъй като самата цел на проекта „Пощенска кутия за приказки" е разпространяването на новата българска литеpатypa по всякакви способи и не би отказала да работи в колаборация със сайта, ако от него бяха поискали разрешение или споразумение, преди да използват готовото съдържание, пише "Телеграф".

 

След вътрешна дискусия на екипа на „Кутията" се стигнало до решението да се свържат с адвокат. Заедно с него тя се свързала и с екипа на bgtime.tv и потърсила адекватно обезщетение по повод случилото се, но за съжаление не получила адекватен отговор.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени