Сайт ощипа Милена със 700 евро: Две години смучат пари от картата ми!

1511
20 Февруари 2021, 14:00


Рокаджийката Милена Славова стана жертва на подла измама. В продължение на 2 години всеки месец от картата й са теглени суми, за което тя не е дала разрешение. Загубата към момента е на стойност 700 евро, разказва пред „Телеграф“ певицата.

През 2019 година Милена прави поръчка в сайта wiabashop.com. При подадената банкова сметка те се закачат към нея и стартират месечен абонамент, очевидно без той да включва ежемесечни известия, с които певицата да е наясно, че дърпат пари от картата й.

„Става въпрос за разплащателна сметка. Затова и не съм усетила. Свързах се с банката, но оттам получих отговор, че 24 месеца е голям период от време и има разпоредби, заради които парите ми няма да бъдат възстановени. Това нещо става без мое съгласие, без мое уведомление.  Влязох в сериозни разправии. Свързах се с адвокат. Той ми каза, че българските банки имат споразумение с европейските, тоест спазва техните правила, има шанс да получа парите си обратно. По прости сметки това са 700 евро. Не са много пари, но не са и малко. Особено когато е станало без мое знание. Кой знае колко още опарени има, не съм само аз“, коментира певицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени