Салоните на Мая Илиева пред ФАЛИТ?

01 Април 2020, 12:08


Салоните за красота на Мая Илиева са изправени пред тежка финансова криза, научи „Галерия“. Вдовицата на покойния мафиотски бос Георги Илиев вече изнемогва заради извънредното положение и се очаква до края на годината да обяви фалит.

 

Въпреки че вече близо месец салоните са хлопнали кепенци заради наложените мерки срещу коронавируса, Мая Илиева продължавала да плаща на служителите си, в това число – и на хигиенистките. Бизнес дамата не искала да загуби квалифицираните си служителки и макар да не ходят на работа, тя им плащала пълните заплати, и то от джоба си. Според запознати ставало въпрос за над 20 000 лева месечно.

 

„Скоро не се очертава салоните за красота у нас да заработят и затова повечето собственици са освободили служителите си или са ги пуснали в неплатен отпуск. Това е единственият начин да се запазят от фалит. Ако Мая Илиева продължава с това темпо, бизнесът й ще издъхне“, пророкуват от бранша.

 

Всъщност салоните за красота не са единственият й проблем. Преди близо 2 години тя бе принудена да продаде прочутата марка „ВАИ Холдинг“, а само няколко месеца по-рано се раздели и с голяма част от имотите на покойния си съпруг. Това даде повод за слухове, че вдовицата на Главния изпитва сериозни финансови затруднения.

 

Въпреки че има милиони в банкови сметки, салоните й за красота в действителност могат да не издържат дълго на кризата. Дори и да ги закрие обаче, Мая има достатъчно средства, за да си живее безгрижно и да помага на децата си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 2 години
0
Оставете жената намира. Каква е тази злоба? Какво ви е направила? Все мъжа и, та мъжа и?? Айде оставете вече мъртвите, че е грозно. Няма нужда да си изливате злобата към него върху нея, а това, че самия него изобщо не го познавате, че да коментирате, е отделна тема. Мая нито е нахална, нито се бута под прожекторите, нито парадира с пари или с каквото и да било. И нека сега всеки, който казва: "Да върне мръсните пари на държавата", да си отговори сам пред себе си дали би сторил същото на нейно място. И на кого да ги върне тези пари? На Бойко Борисов ли?? Да не би Тиквата да е нещо повече от Жоро Илиев. Точно обратното, така че айде по-спокойно с обидите. Илиев беше продукт на системата, цялата ни система е сбъркана и става все по-сбъркана. И ето - него го няма, а българите не сме станали нито по-богати, нито стандартът ни на живот се е покачил. Първо погледнете престъпниците, за които пускате бюлетини на изборите, после гледайте умрелите преди 15 години.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 2 години
0
Мая Илиева е прекрасен човек. Малко хора могат да й стъпят на малкия пръст относно добросърдечието и чистотата, която притежава. Мая има богата душа, а който пише злобни коментари е долен комплексар . Мая е прекрасна и ужасно добра
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ansi
преди 2 години
0
Злобари сте вие... Няма как да фалира,може би остана една от малкото богати и красиви жени,която не претендира с пари и не си не е посещавала д-р Енчев и колеги...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
NEEE
преди 2 години
0
Ще фалира, но ще има пари - мръсни, кървави пари от наркотици и убийства. Цял живот ще се къпе в тях , не я мислете. НО ! НЕ Я НАРИЧЙТЕ ДОБРА ЖЕНА - тя е паразит. Ако беше добра, нямаше да купува къщи с тези кървави пари, а да ги раздаде . Няма морал и нищо не е постигнала в живота, освен да се омъжи за мафиот.
За Мая Илиева лошо не
преди 2 години
0
Тази е много добра!Не пишете лошо за нея!Не я познавате!!!Мая няма да фалира!Както виждате за разлика от повечето ни бознесмени си плаща дори сега на персонала!Мая е уникална жена!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 години
0
Ако наистина беше уникална жена щеше да върне на държавата всички придобити с чужда кръв мръсни пари от застреляния и съпруг мафиот.И с кредит да си създаде бизнес.Но не е.
.....
преди 2 години
0
Отдавна държавата трябваще да отнеме имуществото на отстреляните и на живите мутраци.Не фльорците им да живеят с ограбени от народа пари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майчету
преди 2 години
0
Що пишете глупости...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени