Сами Хосни запозна гаджето с родата в Египет (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/sami-hosni-zapozna-gadjeto-s-rodata-v-egipet HotArena.net
Сами Хосни запозна гаджето с родата в Египет (Снимки)

Сами Хосни се ориентира към олтара.  Ето че вече запознагаджето си Мила Савова с родата в Египет.

Блондинката, която също като Сами е професионален спортист и има титли по бойни изкуства, познава майката на инструктора отдавна, но не се познава и всички останали роднини в Египрт. Както феновете знаят, Сами е плод на любовта между българка и египтянин.

\"Радвам се, че вече Мила познава цялото ми семейство. Това е нещо много, много специално!“, хвали се здравенякът и позира с Мила в Египет.

Двамата са на сватба на близки на Сами Хосни писа „България Днес“.

4 Коментара

Неизвестни хора

преди 2 години

Това момиче е тооолкова грозна милата. Тя няма вина, че е супер грозна и има ужасен нос, но просто е изключително нелицеприятна. А що се отнася до гейското й гадже тоя Сами е изключително дразнещ и само го бутат уж да стане известен, а той си остава само едно фитнес треньорче и това е.

Коментирай

Опа

преди 2 години

Наистина е грозно вата той е много сладък

Коментирай

G

преди 2 години

Изобщо не е грозна ! Коя е по-красива Моника Валериева с хилядите операции и одрязания нос или Андреа? Айде моля ви се момичето си е естествено! Стига с тея плашила,които харесвате!

Коментирай

абе,

преди 2 години

Изобщо не е грозна,напротив има интересна естествена визия отличава се от пластмасовите чалга и "моделски"киборги.Не е клише,просто да махне халката която и виси от носа и, да се облича по-адекватно.Има красиви сини очи за разлика от лещите на Джулка Фасулка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.