Саня Борисова сияе до нов мъж! Пръска чар на остров в Италия

https://hotarena.net/laifstail/sania-borisova-siiae-do-nov-maj-praska-char-na-ostrov-v-italiia HotArena.net
Саня Борисова сияе до нов мъж! Пръска чар на остров в Италия

Актрисата Саня Борисова е много яка и провокативна на италиански остров, видя HotArena.

 

Бившата съпруга на Ники Илиев е на почивка на китния остров Иския. Макар да не е споделяла официално, Сяна е на море с новия си мъж. Според слуховете той се занимава с мода, чужденец е и определено е богат.

 

Саня, цъфтиш. Ето това прави любовта с хората“, „Страхотна си“. Това са само част от окуражителните коментари на нейни фенове под снимките й. Всички й пожелават да е много щастлива и този път да е намерила любовта. Тя преживя изключително тежко раздялата с Ники. Саня не скри, че именно тя е наранената и измамената в брака си, писа „България Днес“.

 

С Ники запазиха добри отношения след разлъката. Борисова постепенно си върна вярата в любовта и в момента е щастлива, убедени са близките й.

7 Коментара

КУРВА

преди 4 години

КУРВА КАТО СЕСТРА СИ ЕБЕ СЕ ЗА ПАРИ МИНДИЛА

Коментирай

Тишо

преди 4 години

Опулена грозница с плосък задник никога не спортувала

Коментирай

Niki

преди 4 години

Саня много си красива и много се радвам че си щастлива.Живота е прекрсен,нали?

Коментирай

Коки

преди 4 години

Хамстер

Коментирай

Рони

преди 4 години

Хубавица си е Саня беше ясно че няма да стой дълго време сама. Да е жива и здрава изглежда много добре по бански страхотно тяло и излъчване. Но е време вече да се замисли и за детенце, че прехвърли и тя 30-те и е време.

Коментирай

Da

преди 4 години

Da naistina e taka. I naistina I e plosak gaza i NIAMA TSITSI. Daska ot vsiakade, kato traverstit. I neznam zashto na vsichki snimki gleda glupava i opuleno. Pak I e goliam KON. Samo da ne si otvaria ustata I pokazva zabite, ch plashi. Niki ia ostavi tochno zaradi Konskite I zabi I Psiharskiia I harakter.

Коментирай

ойли

преди 4 години

Никакъв чар няма в Саня. Опулена е , малко като шаран е в лицето, но ако имаше харизма , ако имаше излъчване и финес щеше да стои много добре. За жалост е куха като душевност и провинциализмът скрит зад фасони се вижда от километри. Семейството на Ники е изискано и това момиче просто не се вписваше там.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.