Съпругата на Кирил Петков тайно в болница

28 Юли 2022, 16:00


Съпругата на Кирил Петков - Линда, е била в болница миналата седмица, пише „Ретро“, позовавайки се на очевидци.

Канадката се появила в Токуда в компанията на една от дъщерите си, но не била придружавана от съпруга си, който по това време е бил зает с „изнесено заседание“ с депутатите и ръководството на партията си в луксозният хотел Кемпински в Банско.

Линда се появила в болницата  без охранители от НСО. До болничното заведение Линда стигна с личния си автомобил. Известно време се лута по коридорите, докато открие точния кабинет. Пациенти разкриват, че се е държала дискретно и ненатрапчиво и по никакъв начин не проявявала претенции на ВИП пациент. Не държала да й бъде обърнато специално внимание, макар че била разпозната както от лекуващите се там, така и от целия персонал. Канадката обаче помолила да не се разчува каква е причината за посещението й, макар че не изглеждала твърде притеснена.

Свидетели споделят, че вероятно е ставало дума за проблемна дъщеря й, който не бил сериозен, тъй като и двете не останали в лечебното заведение за дълго.В интервюта сладкарката е признавала, че средната от трите им дъщери с Петков - Ема, страда от диабет тип 1. Другите им 2 деца - Ванеса и Ана пък имат алергия към глутена.

Какъвто и да бил здравословния проблем, отвел Линда и едното от децата й в болница, очевидно е бил овладян бързо. Само след няколко дни канадката сподели, че вече е в лятна ваканция и се намира на морето.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Офф
преди 2 седмици
0
Не и е лесно на жената да търпи на Баче Кико тъпотиите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени