Саша Барън Коен: Трябва да снимат филм за Мария! (Актьорът истински й се възхищава)

461
27 Януари 2021, 12:00


Огромно признание получава Мария Бакалова не само от киноманите, но и от самия Саша Барън Коен. В интервю за „Холивуд Рипортьр“ Саша категорично заявява, че пристигането на Мария в САЩ и развитието й заслужават да бъдат филмирани.

 

„Помислете за нейната история. Тя идва в Америка, когато коронавирусът е тук. Имам предвид наистина трябваше да снимаме документален филм за Мария, която идва от малък български град, живее в малък апартамент сама. Това е истинска имигрантска история“, споделя Коен в интервю.

 

По думите на британския актьор Мария Бакалова се справя брилянтно с всяка задача. Въпреки че е напълно сама в САЩ, тя успява да събере сили и да не се поддаде на страх и носталгия. Саша разказва, че българската актриса е била много нервна преди снимки. Той я съветва да използва тази енергия, този страх и адреналини.

 

От своя страна Мария Бакалова разказва, че един от трудните моменти е бил по време на снимките на сцена от филма „Борат 2“ в консервативен женски център. Там един от продуцентите разпознава една от жените от първия „Борат“. Въпреки че вероятността за подобно съвпадение нищожна, това се случва и Саша е принуден да не влезе в сцената с Мария, нещо, което плаши бургазлийката, пише „България Днес“.

 

„Това беше една от първите седмици на снимки. Чудих се какво да правя. Направиха ми грима, аз плаках, оправиха ми грима, аз пак се разплаках. Обадих се на Саша и за първи път той ми каза: „Използвай този страх!“. Аз го послушах, защото той е гениален“, разказва за едно от многото си премеждия океана.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истинската
преди месец
-1
емигрантска история е много, много по- различна. Тази девойка се явява на кастинг. Избрана е и взема ролята...Договор, гарантиращ битието. Останалото са подробности. От какъв град идва и как е живяла. .., ала бала за наивни и лековерни. Маринов може да бъде пример за истински емигрант. И много други не известни, тръгнали да преследват мечтата...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Айде , чак пък толкоз.....
преди месец
-1
Отишла смърдяща на кастинг , изиграла клошарка.....ами пълно е с естествени такива, направи филм и за тях......да ви имам ценностната система, гУсин Борат , както би казал Тодор Колев!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени