Сашка Васева тотално го закъса

447
14 Август 2020, 15:17


"Пари за лечението на слепотата ми нямам. Направих кампания за събиране на средства, за да отида в клиника в Германия, но резултат няма. Хората вероятно са в затруднено положение и нямат възможност да даряват. Чувствам се в безизходица и не знам какво да направя". Това изповяда пред "България Днес" легендата на българския попфолк.


Изпълнителката има атрофия на зрителния нерв, която е причината очертанията на места и предмети да й се сливат. Трудно й е дори да слиза сама по стълбите, а когато излиза навън, винаги е с придружител. Казва, че с едното око изобщо не вижда, а с другото й е мъглявина. За проблемите на Сашка се разбра при участието й във "ВИП брадър". Тогава тя за пръв път публично проговори за проблема си. Мнозина не й повярваха, мислейки, че певицата разиграва театър. Впоследствие се оказа, че Сашка наистина има сериозен здравословен проблем.


Изпълнителката дълго време опитва да се излекува с народна медицина и чудодейни извори, но проблемът й се задълбочи. Наскоро Сашка научава, че може да се подложи на лечение с електростимулация в клиника в германската столица Берлин. Но процедурите са скъпи.


"Едноседмичен курс с електростимулация струва около 10 000 лева, а аз трябва да направя 10 курса. Така че ми е необходима сумата от 100 000 лева. Но в дарителската сметка няма средства. Разочарована съм, но не мога да обвинявам хората. Всеки си има разходи и е нормално да помисли първо за себе си. Вярвам, че феновете ми ще бъдат до мен в този труден момент и ще успеем да се преборим", казва Сашка, която не спира да се усмихва напук на бедите, които я сполетяват.


Положението на Васева се усложнява допълнително от липсата на професионални ангажименти. "Нямам работа, не ме канят на участия. И съвсем нормално няма как да изкарам пари", откровена до болка е емблематичната певица на прехода. Сериозен негативен принос за тази ситуация има и коронавирусът, който удари тежко музикалния бранш и много заведения така и не отвориха врати.


"Да, имам грехове, макар да мисля, че не аз съм най-грешната. Вярвам, че една майка не заслужава да й се случи нещо подобно, тъй като с раждането тя изчиства кармата си. Като всеки земен човек и аз не съм постъпвала правилно в някои ситуации. Но имам право на милост!", разсъждава над живота изпълнителката на вечни хитове.


Сашка добавя, че случка от последните дни допълнително нажежила обстановката в семейството й. "Някой болен мозък е измислил, че синът ми ще се жени, ще вдигаме сватба и още куп глупости. Казвам ви го директно - няма нищо вярно в това. Синът ми си има приятелка, но не са говорили за сватба. Децата ми не обичат публичността и няма да излязат и да кажат, че това са лъжи. Но аз няма да си мълча и искам да се знае, защото синът ми се изнервя от подобни публикации", разясни ситуацията Дупнишката Мадона.


Васева е бясна, че от години се пускат лъжи по неин адрес и това е една от причините да ограничи публичните си изяви и да живее далеч от светската суматоха. По нейни думи иска да живее спокойно със семейството си, да възстанови зрението си и да бъде оставена намира от злонамерените хора, които пускат неверни истории по неин адрес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Къде
преди месец
0
е колегията ? Не могат ли да направят един благотворителен жест ? Концерт ? Или солидарността при тях не съществува? Понеже още са млади и здрави... А признанието на Сашка за греховете е добро духовно раздвижване, но е правилно да знае, че САМО БОГ ПРОЩАВА ГРЕХОВЕТЕ на разкаяно сърце., заради Единородния си Син - Исус Христос. Раждането на деца е благословение, но не урежда въпроса с греховете, защото греховете се предават до четвърто поколение, според Библията - Божието Слово. Това е пътят, истина и животът - Исус Христос!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
0
Сашке, омръзна ни вече като обществена личност, но това, което ти си е случило е наисина много гадно. Дано да имаш късмет и да зе излекуваш скоро, стискаме ти палци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А съпругът и къде е?
преди месец
0
Бяхте писали,че е голям бизнесмен в Германия и даже,че я осигурявал здравно, освен в България, и там (което е грешно-в Европейския съюз се осигурява само в 1 държава). Ако действително е осигурена и там,Здравната каса в Германия поема разноските изцяло или частично,в зависимост от типа на осигуряване. Пък и съпругът и- бизнесмен-да и помогне.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени