Сашка се връща на сцената полусляпа

1454
09 Февруари 2021, 12:00


Полярната фолкдива от близкото минало Сашка Васева се завръща на сцената, научи HotArena.

Временно певицата не поемаш ангажименти заради влошеното си здраве. По-рано тя самата обяви, че е загубила напълно способността си да вижда. Сашка е полусляпа и с двете очи.  Започва да губи зрението си прогресивно през 2013 година.

Първата процедура в германска клиника струва 10 хиляди евро, след което е необходима и втора, но Сашка още не е събрала необходимата сума. Помагат и Софи Маринова, Тони Стораро, Радо Шишарката и още трима четирима колеги.

Васева е категорична, че дори и полусляпа е готова да се върне на сцената и да забавлява хора така както го е правила преди.

Тази година Сашка Васева ще отбележи 55 годишен юбилей през октомври. Надява се дотогава да е събрала финансовите средства за лечение и да посрещне подобаващо празника пише „Телеграф".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
преди 2 месеца
-1
Не се заяждам, само питам_тя не се ли водеше в Германия във фирмата на мъжа си на работа?Ако е така, значи има медицинска застраховка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-2
Да, това също е начин. Намираш си работа в Германия на трудов договор за малко пари и полчаваш достъп до немската здравна система, където ти се плаща всичко по застраховка и няма нужда да плаща за скъпи операции. Успех, Сашке, дано се оправиш и да забавляваш.
Фигаро
преди 2 месеца
-2
Мъчно ми е и за Сашка! Готин, забавен човек, но с голям проблем. Нали във фолк-гилдията взимат безумни хонорари. Да направят партия и да помогнат на Сашка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени