Сашка Васева събира 10 000 евро, за да прогледне

1060
13 Май 2020, 15:20


Лъч светлина най-накрая се е появил за Сашка Васева, която от години има проблем със зрението, узна HotArena.


Ретро иконата на чалгата страда от атрофия на очния нерв и е загъбила почти напълно способността си да вижда - има 90% слепота. Дълго време се смяташе, че решение на проблема няма и Сашка разчиташе на Божията помощ, за да прогледне. Оказа се обаче, че певицата все пак е открила и медицински вариант, за да възстанови зрението си. 


Васева разбрала, че в Русия се прилага електростимулация, която в нейния случай е единствения вариант. "И в България е известно това лечение, но не дава добри резултати. А в Германия, в Берлин, клиниката на Федоров могат да ми помогнат", поясни певицата. Тя най-вероятно ще се насочи към братска Русия, но не скоро, защото не разполага с необходимите средства. 


Не е ясно колко е точната сума, но със сигурност тя надминава 10 хиляди евро, с включени транспортни разходи. Подобна сума е непосилна за Сашка и семейството й, затова певицата започна кампания за набиране на средства чрез дарителска сметка и се надява, че нейните почитатели ще й помогнат отново да прогледне. 


"Да не си мислят хората, че ние, изпълнителите, сме богати. В никакъв случай не сме. Ако някога сме изкарвали пари, те са отишли за купони", споделя Сашка, пише Галерия. 


Проблемите й със зрението започват преди няколко години. Една сутрин просто се събудила без да вижда нормално. Първо губи зрението на дясното си око, впоследствие силно се влошава и това на лявото. Сашка вече вижда само размазани силуети и сенки. Дори човек да стои на няколко крачки от нея, тя не може да го идентифицира ясно. 


От проблемите й косвено са засегнати децата й, тъй като едното винаги трябва да я придружава, когато излизат навън. Отделно от това се притеснявали за нея. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди месец
0
Да ходи да попее на любимия и Поли Пантев.Той ще и даде пари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди месец
0
С две думи, щуреца като изкарвал пари, всичко изял и изпукал "по купони", без да помисли, че няма да е все така, че идват други дни, че времената се менят, славата отминава, хората ти се насищат, младостта си отива и здравето се влошава. Сега ще чака мравката да го гледа и да му дава милостиня.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хм
преди месец
0
"Непосилна за Сашка и семейството и"? Нали съпруга и е богат и с бизнес в Германия, праща и пари, осигурява я за пенсия в Германия (всичко това се е писало по медиите неведнъж) ... какво стана сега? Много ме съмнява да я остави сама да се оправя в това. Или пак измислица на сайтовете, че да злословим по адрес на известните.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смешка
преди месец
0
Ех, Сашке, Сашке..., преди 6-7 години бях със семейството си на еднодневна разходка из твоя край и по главното шосе на твоето населено място ( не казвам село) нашата кола неволно те засече. Ти излизаше с твоята кола от една пряка, задмина ме с мръсна газ, показа ни сложна комбинация от три пръста с преобладаващ среден пръст и ни напсува звучно и с много еротично съдържание! Но ......все пак бяхме на почивка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени