Сашо Кадиев бил пред операция! Катето Евро го лекува с билки

05 Ноември 2018, 15:08


Актьорът и тв водещ Александър Кадиев получи тежка бъбречна криза миналата седмица, научи HotArena.

 

Наложи се екранната му партньорка Деси Стоянова сама да поеме предаването „Преди обед", а Сашо се включи в ефир от болницата, където му вливаха  венозно обезболяващи. Въпреки че вече се върна на работа, синът на Катето Евро още не се е възстановил напълно, издават запознати, писа „Уикенд“.Камъните в бъбреците създавали сериозни болежки на актьора открай време и популярната му майка решила да го цери с народни рецепти и билкови отвари. Катето Евро забърквала лековити смеси от различни треволяци, които имали за цел да разтворят болезнените парчета в отделителната система на Сашо. Жена му Таня пък денонощно го обрижвала и не му разрешавала да върши нищо вкъщи, докато не оздравее напълно. Цялото семейство на водещия се притеснявало за здравословното му състояние, но той ги уверявал, че вече се чувства по-добре. 


Кадиев сподели, че най-големият камък се намирал в десния му бъбрек и бил разбит от лекарите уролози със специален уред на по-дребни части. Те обаче също се оказали проблемни, защото успели да запушат уретера му, вместо да излязат навън по естествен път. Болките станали нетърпими и Кадиев бил неспособен да се появи в ефир, затова оставил колежката си Деси Стоянова сама да се справя с работата и се отправил към болницата, където се подложил на процедурата по разбиване. Там го приели за наблюдение и му сложили системи с обезболяващи, за да изхвърли по-лесно камъните. Направена му била снимка на секенер, както и редица изследвания за уточняване на състоянието. 

Докторите наплашили водещия, че ако не елиминира парчетата спонтанно, може да стигне до операция и хирургично да се отстрани запушването на бъбрека. Сашо извадил късмет и за три дни болките отшумели, но тъй като бил предразположен към образуване на камъни, лечението щяло да се проточи. 


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени