Сашо Кадиев лъсна както Катето Евро го е родила и се хвърли от 8-метрова скала (Снимки)

3164
07 Юни 2020, 14:00


Изцепките на водещият на предаването „Преди обед” по Би Ти Ви Александър Кадиев нямат край. Макар че е на 36 години, актьорът продължава да е все същата луда глава, както в бурните си детски години. Последното налудничево хрумване на Кадиев бе да скочи чисто гол от 8-метрова скала в река Вит край ловешкото село Ъглен. Там се намира природният феномен „Дупката”, скален мост, извиващ се над водата.

Синът на Катето Евро документира скока си в ледените води, както майка го е родила и публикува видеото в социалните мрежи. „Сега ще правя скок от 8 метра, през дупка в река”, заяви преди да се хвърли във водата Кадиев. Актьорът демонстрира странно чувство за хумор и с вик се метна през процепа в скалите във водата, а доволните му крясъци продължиха и след скока. Скокът му без дрехи раздели неговите последователи в социалните мрежи на две. Част от тях бяха възхитени от идеята му да се метне без дрехи от високо, други обаче се възмутиха от неразумната му постъпка. Няколко дни по-късно Кадиев публикува ново видео, на което се вижда, че се забавлява, катерейки 30-40-метрова скала, обезопасен с въже. Очевидно въодушевен от новата любов, която го споходи, водещият е готов на какви ли не лудории.

Майка му, актрисата Катерина Евро, неведнъж е разказвала спомени от лудите му детски години. Малкият Сашко бил доста щуро и непослушно дете, което било доста изобретателно в пакостите си. Кадиев често ядял пердах от родителите си. Като дете бъдещият носител на най-престижните театрални награди „Икар” и „Аскеер” бил голям хулиган. „Сашко вършеше непрестанни гадости, енергията му можеше да захрани атомен реактор”, спомня си днес звездата от „Оркестър без име”. Всяка година на 1 юни актьорът има повод да припомни белите, които е правил като дете. Връщайки се назад в годините, Сашо си припомня щуротиите и отчита, че те са били наистина опасни. „По едно време се пързалях с найлон по съседския покрив и паднах в една преспа сняг.

Счупих си крака брутално. 6 месеца бяхв гипс

в екстензии, пълен с пирони, водеха ме с инвалидна количка, бях с патерици. После ходих на морета, скачах от скали, не можех да плувам, за малко да се удавя на два пъти. Крадях водно колело в морето и влизах навътре без да мога да го управлявам и да плувам”, разказвал е Кадиев.
Продавачите от сергиите пък още щом видели майка му да тича, без дори да е попитала нещо, направо я насочвали накъде е поел синът й. Въпреки огромното му желание да спортува нещо, майка му категорично отказвала да го запише на гребане или ски. Сашко бил готов дори на балет да ходи само, за да има някакво странично занимание. Когато бил на 10 години, преподавателите му отказали да го вземат на зелено училище, тъй като бил много див. Катето Евро обаче им устроила скандал, в който изнесла и дълга лекция, че нарушават човешките му права. И така Сашо заминал на лагер.

Всеки път, когато малчугана отивал на море в почивната станция на артистите, останалите курортисти си събирали багажа и се изнасяли, тъй като почивката им се превръщала в кошмар. „Бяхме на морето преди години – аз и баба ми. Майка ми е снимала филм. Бил съм много малък, но съм създавал големи неприятности на баба. В един момент сме се возили в едно от тези туристическите влакчета по морето. И аз съм искал да скоча от влакчето в движение, и в паниката тя ме хванала за ръката точно преди да падна. А аз като по филмите съм искал долу, да се жуля леко по асфалта. Разбира се, влакчето спряло, защото баба ми се развикала. Беше много нервирана след това. Звъннала на майка ми и казала: „Кате, повече не мога със Сашко! Просто сега ще отида тук и ще се самоубия!”. А ние сме били в Слънчев бряг. И майка ми казала по телефона: „В Слънчев бряг няма високи сгради, най-много като скочиш, да си направиш нещо друго. По-добре отиди в Бургас, качи се на хотел „България” и оттам се хвърли”. Много такива щури случки имам! Но днес смятам, че много съм се променил. Отдавна не съм този палав човек. Не знам дали е за добро...”, философства Кадиев.

Друг път, по време на пролетната му ваканция в Лесидрен на станцията на кинодейците, майката на Катето Евро заявила, че ще се обеси на отсрещната върба заради щуротиите му.  Няколко дни актрисата не смеела да се обади, защото била наясно каква е ситуацията. Когато най-накрая се престрашила и попитала какво правят, бабата на Кадиев казала с подозрително спокоен тон: „Седя си, Кате, тука на прозореца, вали дъжд, гледам отсреща красивата голяма върба и...Сега ще отида и ще се обеся на нея! Това дете е изрод!”

Макар че е татко на 5-годишната Катерина, актьорът си е все същата луда глава. Катето Евро, с която делят един покрив в наследствената й къща в Кокаляне, е разказвала как Сашо нощем слизал от втория етаж и тършувал докато не открие лакомствата й. Актрисата била принудена да крие шоколадите си на доста необичайни места, но той ги откривал дори, когато били мушнати в пералнята, между прането.

Екранната му партньорка Деси Стоянова пък така и не успя да свикне със странностите му, въпреки че тандем от няколко години. Дисонансът между двамата си личи при напъните на Сашо да я прекъсва с фриволните си изцепки, докато тя гледа по-сериозно на работата си. Различията им лъсват особено ярко, когато артистичният Кадиев излиза извън ролята на водещ и започва да се кълчи из студиото по време на ефир, пише "Уикенд"  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди 11 месеца
-1
Хванала ви деменцията,повтаряте като папагали едни и същи тъпи материалчета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не е вярно
преди 11 месеца
-2
Хич не му е малък! Явно булка путката ти е много разхлапана !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Опарила се веднъж
преди 11 месеца
-5
Що не показа малката пишка, бе Сашо нали си голям мъж? Смях. Толкова му е малък, че за малко да не го питам: Сашко, ти вкара ли ми го?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 11 месеца
-4
Супер балансира предаването....без него....едва ли...супер тандем
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Илия
преди 11 месеца
-9
Сашето е един бездарен инфантилен нарцистичен шизофреник, намърдал се в bTv благодарение на маминка!!! И не ми е ясно до кога ще му търпят лигавите изцепки???!!! Кашля, киха, подсмърча и се дави в ефир по най-просташкия начин!!! Може би и пърди /няма да се учудя/, ама Десито е достатъчно тактична, за да го покаже!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надя
преди 11 месеца
-2
Повтаряте се ! Новината не е впечатляваща за да се пише за Кадиев два пъти едно и също. Маминка го чакала с пешкира на брега да го подсуши.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 11 месеца
-7
Такава голяма статия за един лигав педераст.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени