Сашо Кадиев се фука с новата си любов! Двамата се любят на остров Капри

https://hotarena.net/lubopitno/sasho-kadiev-se-fuka-s-novata-si-liubov-dvamata-se-liubiat-na-ostrov-kapri HotArena.net
Сашо Кадиев се фука с новата си любов! Двамата се любят на остров Капри

Без да му пука от хорското мнение, Сашо Кадиев си живее живота.

 

Ако само допреди няколко месеца витаеха догадки около връзката на актьора с моделката Ивелина, то вече отношенията им са 100% ясни.

 

Сашко не спира да демонстрира любовта и емоциите, които изпитва към драстично по-младата от него Ива.

 

Последната им снимка от о. Капри показва, че двамата са изключително щастливи и не робуват на злословията по техен адрес, пише „България Днес“.

6 Коментара

Kometar

преди 2 години

Мамин Шашко, набутан от маминка в телвизията, а маминка известна само с един единствен филм за 40 години ;)

Коментирай

Светла

преди 2 години

Абе как все се влюбват бе,през месец ,тююю,то снимки ,мляскане я на плажче,я на турове по чужбина. То голямо показване, Фаллллллшшшшш .Кой ви вярва ,бе?! Любовта ви трае един сезон.

Коментирай

Много грозна показност ….

преди 2 години

..щом са решили да мърсуват върху името на бившата му партньорка си е тяхна работа, поне малко дискретност. Тоя че е празноглав тъпунгер е ясно ама и тая малката кОвра нЕма спирка! И тая простотия дето всички са като едно голямо “семейство” да ги разправят на зъбната фея…..

Коментирай

ееее беее

преди 2 години

Докато и новото момиче не роди от него и не дойдат главоболията, трудностите и изнервеността. Тогава вече става тегаво и е по-лесно да се махнем.... при ново, необременено с багаж момиче. Старото - да се оправя с багажа си само.....:(

Коментирай

. 7

преди 2 години

Таня е много по-красива от тази

Коментирай

ами,

преди 2 години

Таня трябва да празнува,че се отърва от лигав мамин Шашко.Тази новата е само на 20 години още е глупава за да види с какъв дърт/спрямо нейните години/инфантилен чичак се е хванала.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.