Сашо Кадиев се пребил след жестоко падане от покрив

04 Юни 2020, 14:00


Александър Кадиев лежал цял месец в Пирогов след зловещо падане от покрив, а лична медицинска сестра му е била звездата от "Откраднат живот" Марта Вачкова, узна HotArena.


Доста преди да получи предложението да изиграе сестра Жекова, актрисата имала възможността да се профилира като медицински работник. Инцидентът, при който Кадиев потрошил крайника си на няколко места, се случил преди години в Панчарево. Паднал сняг и с приятелите му излезли да се пързалят с найлони. "След няколко спускания по един заледен ламаринен покрив паднах в една пряспа и си натроших крака - имах по две фрактури на глезена и на главната кост:, споделя той. 


В Пирогов го гипсирали, но се наложило да остане там цял месец. "Мартина Вачкова бе единствената от много хора, която идваше цял месец да ми гали крачето, да ми чете приказки, да ми носи храна, да ме чеше под гипса, защото кракът много ме сърбеше. Беше при мен всеки ден на визитация. След като ме изписаха, продължи да ме посещава и в апартамента ни", спомня си Кадиев, пише Ретро. 


Възстановяването му отнело 7 месеца. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени