Сашо Кадиев се зареди с веро на далавера

09 Декември 2018, 12:27


Звездата на предаването „Преди обед” се запаси с почистващи препарати, прах за пране и омекотители за една година напред.

Александър Кадиев се запаси с веро, прах за пране и омекотители за една година напред, видяха папараците на „Уикенд”. Водещият на Би Ти Ви предаването „Преди обед” си купи битовата химия на едро, за да спести голяма сума пари.  Сашо си бе поръчал препаратите по телефона, а бус на търговска фирма му ги докара на паркинга на телевизията. Синът на Катето Евро посрещна стоката, а после я пренесе с найлонови торби до маздата си. Тубите с почистващи препарати бяха толкова много, че с тях спокойно можеше да бъде зареден средно-голям квартален супермаркет.

Помощ на спестовника Кадиев в хамалогията оказа охранителят на паркинга. Едрият мъжага направи няколко курса от буса до колата на водещия с тежки пластмасови бутилки в ръце. А когато най-накрая всички продукти бяха натоварени в багажника, Сашо се ухили доволен, че е напазарувал изгодно и хлътна с бодра крачка в сградата на телевизията.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени