Съсипана от комплекси: Линда се готви за пластична операция в Дубай

https://hotarena.net/laifstail/sasipana-ot-kompleksi-linda-se-gotvi-za-plastichna-operaciia-v-dubai HotArena.net
Съсипана от комплекси: Линда се готви за пластична операция в Дубай

Линда - съпругата на Кирил Петков, е изпаднала в депресия и започнала все повече да се замисля за пластична операция, с която да вдигне женско си самочувствия, пише „Ретро“. Това е видно от интереса й към работата на един от най-прочутите хирурзи в света на естетиката - немският лекар Леонард Ненад Йосипович, чиято клиника е в Дубай. Под неговия скалпел са лягали цяла плеяда световни знаменитости, милионерски съпрузи и прочие.

 

Отскоро Линда е станала почитателка на известния сред световния хайлайф лекар и е последвала личните му страница в социалните мрежи откъдето да се осведомява за процедурите и иновации, които той предлага. Пластичният гуру ежедневно публикува резултатите на своите пациенти, след като са преминали  процедурите за пълна промяна. Макар докторът да е от немски произход той дава консултации само веднъж седмично в родината си, а  през останалото време практикува професията си в Дубай.

 

Линда категорично е решила да внесе подобрения по външния си вид, особено след като плъзнаха слухове че мъжът й има връзка с Лена Бориславова.

 

Линда не си прави косата вкъщи като средностатистическата домакиня, а задължително ползва услугите на фризьорите в елитен столичен салон за красота. Съпругата на лидера на ПП е отявлена почитателка на висшата мода, макар да се носи в по-семпли тоалети, които не бият на очи. В лична си колекция с чанти обаче тя има модели за по 5 - 6 000 лв., дело на модни къщи от ранга на givenchy и balenciaga. Вероятно обаче самочувствието на Линда се страда от факта, че в политиката покрай мъжа й непрекъснато като пчели кръжат млади, амбициозни и напористи красавици, с които той прекарва повече време, отколкото с жена си. След медийните шумотевици около Лена  Бориславова, сега около Петков  се върти и друга атрактивна брюнетка - перката му Виктория Абаджиева, която бързо си спечели прозвището „новата Лена“.

4 Коментара

Десо

преди 1 година

Тази толкова безлична и ужасна физически, че и магьосник няма да я оправи. За дрехите е смешно да пишете, че има скъпи тоалети, като е видно, че е повлекана и цялото семейство са вечно раздърпани и неизгладени. При Папата беше гротеска, а мъжът и не си смени палтото 3 сезона.

Коментирай

Ах!

преди 1 година

Цялата статия е написана специално в унизителен тон. Вие комплексирани,завистливи и недоволни от жалкият си живот същества не можете и драскотина да направите по прекрасната фасада на Линда Маккензи! Тя е дама от висока класа, лейди, майка на три дъщери и жена на политик. Държи се винаги с достойнство и спокойствие на подобни тъпи провикации. Каквото и да пишете, тя ще няма да я дикосне, защото тя стои многото високо, там където са не можете и да си представите!

Коментирай

Леле

преди 1 година

Каквото и да прави все същата си, грозотия, а оня ????ги менка като кърпи, не че е нещо, но борбата е парата????????????

Коментирай

.......

преди 1 година

Линда Маккензи е била и си остава по държание една канадска фермерка.Татуирана....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.