Счупен крак остави Роси Кирилова без календар (Фотографът й се потрошил, после го ударил коронавирус)

447
19 Януари 2021, 14:13


Счупен крак остави без календар за 2021 г. естрадната любимка Роси Кирилова, ожали се самата тя. По традиция певицата радва многобройните си почитатели с актуален календар за всяка година, но тази пропусна заради липса на нова фотосесия.

 

„От много години си правя снимките при един и същи фотограф, защото съм много доволна от работата му. През есента, когато трябваше да направим снимките за календара, обаче си е счупил крака, а после се е заразил и с коронавирус. Затова не успях да подготвя нови рекламни материали, но получих изненада от почитатели”, обясни причината самата Роси.

 

Като разбрали, че няма да има календар, хората, които най-много обичат песните й, събрали нейни снимки през годините и сами реши да си направят и отпечатат такъв. Дори й подарили няколко броя за най-близките и приятели.

 

Заради счупения крак и COVID-19 Кирилова няма актуални снимки и за обложката на новия си албум. Заради това излизането му ще се забави, макар всички песни от него да са записани. Мелодиите и стиховете за тях са отново авторски на самата певица, а аранжиментите е поверила на големия ни композитор и аранжор Пламен Велинов, с когото работи успешно вече над 15 години.

 

За да компенсира забавянето на диска, Роси пусна в началото на 2021 г. пилотния сингъл от него „Живот по ноти“. „Исках да и направя клип, но затвориха клуба, където исках да снимам, после се оказа, че танцьорки от балет „Веда", с които работя от много време, са се заразили с коронавирус. Така успях само една тв версия да направя за новогодишната програма на БНТ“, добави звездата.

 

„Това е най-трудният албум, който съм правила, и то по независещи от мен причини. Завърших го през 2020 г., но не исках да го свързвам с тази ужасна година, затова избрах да е през 2021 г., за да има по-добра съдба, защото за моя радост песните станаха много хубави и има потенциала да стане един от най-силните ми албуми досега“, сподели пред „Телеграф“ Роси Кирилова.

 

Тя разкри, че 2020 г. за нея е била 4-ка. „Хората, занимаващи се с нумерология, знаят какво означава това – „Залудо работи, залудо не стой“. Година на много труд, усилия и ограничения. така че аз бях подготвена, че ще е трудна, но не съм и предполагала колко много“, допълни изпълнителката на „Боса по асфалта“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени