Сеир в мрежата: Жана Бергендорф и Гентиана Халити се „нахраниха“ взаимно! Обиждат се на „мекотело“ и „същество от третия пол“

2733
04 Март 2019, 16:05


Съвсем неочаквано, а може би и да има предистория, за която малцина подозират, певицата Жана Бергендорф скочи на моделката Гентиана Халити. Не липсваше и ответна реакция, видя HotArena.

 

Нереализираната певица Жана пусна видео, на което звезден репортер взима интервю на Халити. Озаглавено е „Плеймейтка иска по 3000 лева от мъжа си за джобни“, а кадрите датират от 29.10.2017. Странно защо вместо да работи и да изплаща кредитите си, Бергендорф разполага със свободно време, което запълва плюейки или гледайки видеа от най-различно естество… И към клипчето изсипа (без редакция):

 

Леле това е същество, което не мога да нарека дори човек е толкова тъпо! Ама толкова неграмотно, че чак ми е жал за нея или него. Защото даже не си личи какво точно е след всичките уж разкрасяващи операции! Много зле! И тя се смята за playmate!!!! Хаха тази трябва да се върне в първи клас!!!! Единствената която мога да нарека playmate e Ася Капчикова! Ама грам не може да и стъпи на малкия пръст, нито на тялото, нито на акъла! Да вземе да се скрие, че плаши ! Евтина и тъпа! Срам за България! До кога ще алансираме такива пачи без акъл? Жалко за родината ни! Тая или тоя най- вероятно дори не е чела историята на България!

Срам и позор!!!

Важното е че не е чела книга на Пабло Ескобар!!! Хахахах! Проста та проста!!!

Интелигентна ама явно само в кревата на някой си толкова измислен индивид, колкото е това измислено мекотело!!!“.

 

Халити не е от онези, които си мълчат и по-накратко също „нахрани“ певицата, която първа я нападна:

 

Не съм човек,който очаква всеки да го харесва и одобрява.Няма как обаче,да не се впечатля от подобни думи,от устата на наркоманката с неясен пол Жана Бергендорф.Може да ме коментира минимум някой,който ми е конкуренция поне на визия.Също и на прочетени книги!Вероятно,когато въпросното безполово същество,с челюст като чекмедже,е с мъж в леглото...той се чувства сякаш е с някой приятел“.

 

Със статуса си Жана не намери толкова съмишленици, колкото такива, които я упрекват, че коментира и квалифицира хора, които не познава и е далеч от истината.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
преди 2 месеца
0
Не се карайте травестити, еднакво грозни и тъпи сте!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Maria
преди 2 месеца
0
И двете са един дол дренки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кши
преди 2 месеца
0
Ужас,много грозно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени