СЕМЕЙНИ ДРАМИ! Внукът на Коста Цонев гладувал 10 дни! Анахид Тачева се върна от САЩ, за да гледа дъщеря си

02 Ноември 2017, 12:24


Внукът на легендарния актьор Коста Цонев- Дейвид е гладувал 10 дни, преди майка му Теодора да изпадне в кома, научи HotArena.

Джаз певицата страда от биполярно разстройство, заради което пие шепа хапчета всеки ден. Вместо с вода тя често ги гълтала с бира. Така в последните дни на септември 50-годишната жена е изпаднала в състояние, в което не може да се грижи за сина си, а той дни наред не е имал с какво да се храни. На 24 септември момчето не успяло да събуди майка си и добре, че повикало Бърза помощ и спасило живота й.

След седмица в токсикологията на Пирогов дъщерята на славната говорителка Анахид Тачева се събуди от комата. От там я преместили в психиатричното отделение на Александровска болница, където я стабилизирали. Дозира ли са й лекарства, които трябва да пие докато е жива.

Покрай инцидента „Закрила на детето" намери приемно семейство, което да се грижи за 12-годишния Дейвид. Голямата дъщеря на Цонева - цветнокожата Мария е била изпратена през лятото в Америка при баща си Лари, който се грижи за нея.

Най-малката дъщеря е поднесла новината на майка си Анахид по деликатен начин, тъй като тя е на 77 години. Двете дами са пристигнали преди две седмици в България, за да се погрижат за роднините си. ТВ легендата е наела квартира на 50 метра от жилището на Теодора, за да може да я наблюдава и помага. Теодора се е виждала със сина си и е изявила намерение да си го прибере, след като се оправи, пише „Телеграф“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1234
преди 4 години
0
Е може ли приемно семейство? Баси пропадналата фамилия ,едното дете хвърлили на баща му в Америка кой знае каков го прави това на приемно семейство,толкова ли са бедни и безсърдечни фамилия Цоневи и не могат да помогнат на жената .Тази Деси Цонева не му ли е братовчедка първа на това дете?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени