СЕНЗАЦИЯ! Руши Виденлиев едва не умря от свръх доза (Всичко за трагичната случка ТУК)

02 Юни 2016, 15:38


Позабравената поп звезда от 90-те години на миналия век Руши Видинлиев е бил настанен по спешност в болница след прекомерна употреба на наркотици, научи HotArena.

Трагичната случка с Руши се разиграла преди около месец в Ню Йорк, където изпълнителят разполага със собствено жилище, подарено му от влиятелния му баща Метин Тургут.

„В Ню Йорк Руши се е обградил с лоша компания – шоузвезди със съмнителна слава, милионерски синове с хомосексуална ориентация, манекенки и брокери от „Уолстрийт”, които не знаят мяра. Друсат се почти всяка вечер”, загрижени са за Руши Видинлиев приятелите му от България, пише "Уикенд".

Според думите им, преди около месец певецът се озовал по спешност в болницата, след като направил паметен купон в жилището си. На партито гости на Руши успели да го накарат да пуши кокаин от чибук. Острото влизане на кокаина в дробовете на Видинлиев обаче не му понесло и той буквално припаднал, та се наложило да бъде викана Спешна помощ.

Певецът изкарал два-три дни в клиника, след което подписал декларация, че ще се подложи на лечение за борба с наркотичната зависимост. Според запознати, това се наложило, за да не бъде въведен Видинлиев в картотека на активно употребяващите дрога в Ню Йорк.

Певецът с родители милионери не за първи път си има проблеми с дрогата, припомнят паметливи столичани. В края на 90-те на миналия век, когато Руши бе на върха на славата си в България, той осъмваше в дискотека „Спартакус” заедно с Дим Дуков, Камен Воденичаров, Емил Кошлуков, Катето Евро и други емблематични купонджии. Тогава компанията на Видинлиев изшмъркваше по 10-ина грама кокаин на нощ, а сметката традиционно се плащаше от певецът-милионер. Впоследствие Руши се откъсна от тази компания и замина за Америка заедно с манекенката Таня Илиева, с която обаче също откри „белия” път. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени