Сензационни разкрития на „Уикенд“: Веско Маринов 2 години крие развода на дъщеря си! Доктор Сираков я напуснал заради гадния характер на певеца

5597
26 Октомври 2017, 16:06


Типично по холивудски, Веселин Маринов демонстрира благополучие, когато е щастлив и пази в тайна от зложелателите и почитателите си най-черните си моменти. Оказва се, че семейството на единственото му дете – 29-годишната Йоана е настъпил катаклизъм, който Веско упорито криел от срам, че отново ще е в хорските уста и ще одумват несгодите в житието-битието му, узна HotArena.

Йоана и бившият й съпруг д-р Станимир Сираков вдигнаха пищна сватба през 2014 г., скоро след това им се родило дете, но бракът им оцелял само няколко месеца. След първите семейни скандали, двамата пробвали да живеят разделени, но окончателно се отчуждили един от друг. Междувременно 33-годишният д-р Сираков, който е медик в УМБАЛ „Св. Иван Рилски” срещнал красивата си колежка от Александровска болница – Кристина. Влюбил се в нея и решил, че е време да поиска развод. Така само 1 година след като сложили подпис в гражданското, Йоана и Станимир се развели. Преди месец д-р Сираков се оженил за новата си жена, а синът им Теодор бил на няколко месеца.

В средата на октомври медикът нашумя, след като спаси живота на 10-годишната Станимира чрез уникална операция. Екипът, ръководен от младия лекар достигнал до мозъка на детето през крака му. Д-р Сираков, който грабна най-престижната медицинска награда „Оскар” е един от малкото лекари в страната, извършващи високоспециализирани животоспасяващи процедури при мозъчни аневризми и облитериране на мозъчни и гръбначномозъчни артериовенозни малформации.

„Да, разведен съм с дъщерята на Веселин Маринов. Бракът ни беше кратък, всичко между нас смърши”, лаконичен е по темата д-р Сираков. Изпълнителят на „Горчиво вино” също категорично отказва да говори за деликатната ситуация. „Не коментирам личния си живот”, смотолеви Веско.

Изоставената му дъщеря отглеждала сама неговото внуче, което вече е на 2 години, а музикантът й направил щедър подарък, за да я утеши. Маринов се бръкнал с 200 000 лв. за апетитен имот на пъпа на столицата. Прагматичният изпълнител се забавил с връчването на ключовете, сякаш е предусещал, че бракът на дъщеря му ще оцелее от ден до пладне.

Освен това певецът откровено е споделял, че е задействал връзките си, за да уреди Йоана на благодатна служба в РВД, където заплатите са от 5000 лв. нагоре. Веско винаги е споделял, че изключително много се гордее с дъщеря си и би направил всичко за нея.

Според запознати, д-р Станимир Сираков се е развел с щерката на певеца заради деспотичния характер на тъста си. Веско Маринов си позволявал да се бърка в брака им и да наставлява младото семейство, което хич не се нравило на медика. При един от поредните семейни скандали, той не издържал и напуснал завинаги Йоана.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени