Сензационно разкритие: БГ мафиоти гръмнали мъжа на Гуркова (Нова версия за смъртта на Джордже ТУК)

2940
13 Април 2019, 10:06


Родни подземни босове са поръчали убийството на съпруга на Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, твърди в свое сензационно разследване сръбският вестник „Курир“.

Самата екзекуция на бизнесмена е част от зловеща българо-сръбска война за контрол над трафика на дрога. При нея наред с Михалевич са убити още петима сръбски мафиоти, разкриват хора от подземния свят в Южна Африка пред сръбското издание.

„Това са пълни глупости, нямам какво повече да ви кажа“, коментира пред „България Днес“ Гуркова.

Според „Курир“ техен източник на информация е човек на  високо ниво в местния подземен свят. Разкритията на практика опровергават досегашната версия за убийството на Джордже. Той бе застрелян миналата година в края на септември в град Бедфорвю, близо до Йоханесбург. Веднага след екзекуцията за поръчител бе обвинен чешкият мафиот Радован Крейчир. Според местните медии двамата с Джордже въртят солиден бизнес с диаманти. Ценните камъни се осигуряват от чеха, който чрез свои хора ги краде от местните мини. Джордже със своя верига магазини ги влага и продава легално. Говори се, че той е имал конфликт с Крейчир заради изчезнали милиони печалби. Според „Курир“ наред с бизнеса с диаманти

мъжът на Гуркова е забъркан и в схема с дрога.

Именно това го прави една от жертвите на сръбско-българската война за контрол над трафика в ЮАР. Формален повод за стартиралата през 2017-а вендета става кражба на 20 кг кокаин, твърди сръбското издание. Наркотикът е собственост на български мафиот, а крадецът сърбин. Източник на вестника твърди, че човекът, задигнал кокаина е дясната ръка на мафиота Иван Джорджевич – Жуча, сочен за един от подземните босове в ЮАР. Жуча е показно разстрелян пред дома си в Йоахнесбург. Иван е първият поръчан от българските си опоненти през 2017г. Твърди се , че до кражбата на кокаина нашите работят в тясно сътрудничество със сръбските си колеги. След наглото предателство българите обявяват война.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени