Сестрата на Екстра Нина възпя COVID-19 в аудио книга

449
22 Април 2021, 12:11


Попфолк легендата Цветелина се изявява на ново поприще- изпява стиховете за битката с коронавируса и ги обединява в аудио книга, която кръщава „Прехода“.

"Вдъхнових се от трудностите пред които ни изправи пандемията, започнах да пиша послания в стихотворна форма, които отговарят точно на момента, който преживяваме. Стиховете са продиктувани от контактите ми като арт терапевт и психолог с потърсилите ме за съвет и помощ“, разказва Цветелина.

В продължение на 101 дни поетесата зарежда виртуалното пространство с кураж, Надежда, Любов и оптимизъм. Посланията са в стихотворна форма, които имат своята последователна разказвателна история, въвеждаща ни в Новата Земя и Новото Небе, за които  езотериците говорят от години. За Пътя на Духа към Душата за ЕдинЕние и на разум и сърце, което прави човек цялостен и пълен с живот. Тези послания неочаквано и за нея се превръщат в аудио книга с музикален фонд на акустична китара. Цветелина изпълнява стиховете под съпровода на китариста Самуил Гелев.

„ Преходът“ е първата по рода си книга, в която са обединени стихове за коронавируса изпълнявани от певицицата и събрани на едно място. „Аудио книгата е повече от терапия. Тя  е мощен енергиен заряд за осъзнат щастлив ден и живот. Това не е медитация. Посланията имат за цел да ви събудят за живот в целостта на вашата истинска същност“, споделя Цветелина, която преди години се отказва от попфолка и се насочи към народната музика. След това остави пеенето на втори план и в момента работи като личен психолог, писа „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
-1
Ковид, ковид, ти си ангел моооооой, ковид, ковид, Китай ли те изпратиииии. Да радваш, Ковид, Бойково сърцееееееееее еееееее, държава да затаря, избори да печееееели.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени