Сестрата на футболиста Мартин Петров ограби и Богдана Карадочева

15 Ноември 2018, 11:29


Банкерката Ирина Аткова, сестра на футболиста Мартин Петров, която отмъкна част от парите му е ужилила и легендарната певица Богдана Карадочева, научи HotArena.

Ирина става близка с певицата и гостува в дома й. Измамничката дори споделя подробности от личния си живот, за да увеличи още повече доверието към себе си. След нейното освобождаване от банката, в която Мартин Петров държал своя влог за 3,8 милиона лева, Аткова започнала работа в друга финансова институция. Тя поддържа непрекъснато връзка с Богдана до изчезването си през август 2017-а.

За разлика от случая с Марин Петров, който не е уведомен за промяната на своя личен банкер след освобождаването на Аткова, при Карадочева сценарият е по-различен. Сметките на футболиста са били изпразнени без той да знае за това, докато певицата е убедена от Ирина Аткова да изтегли своите пари от влога си. След това ги предоставя на банката, която да ги „развърти“.

„България Днес“ научи за поне още двама пострадали от схемите на Аткова. Единият от тях е братът на Богдана. Той бил завлечен с 6-цифрена сума. Другият е изключително популярен инвеститор, който в продължение на години е заемал висш пост в отговорна държавна институция. Вече има насрочена дата за делото на Мартин Петров срещу банката, в която е работила Аткова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
в гршка сте
преди 4 години
0
каква сестра на Мартин Петров, бе? той има брат. що не си проверявате информацията?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени