Сестрата на Лили Иванова върти тиквеник на Христо Гърбов

5685
27 Ноември 2016, 17:00


79-годишната сестра на естрадната легенда Лили Иванова – Магда, е комшийка на комика Христо Гърбов и съпругата му Иглика Трифонова, научи HotArena.


Каката на Вечната Амбър и актьорът се подвизават в един и същи 16-етажен панелен блок в столичния квартал „Банишора”. Типично по съседски, те си вършели дребни услуги. Тъй като възрастната Магда живеела съвсем сама, а и напоследък закъсала със здравето, добродушният комик отскачал да й свърши някоя по-мъжка работа, като да смени някоя крушка или да смени бушоните й.


От благодарност Магда го гощавала с баница или тиквеник. Всички в многоетажния блок били наясно коя точно е съседката им от гарсониерата на третия етаж. В продължение на повече от 50 години Магда живее в сянката на Лили, а житието-битието на пенсионираната инспекторка в ХЕИ няма нищо общо с лъскавия, но аскетски живот на естрадната легенда. Съседите й я познават като скромна, но чепата жена, което е красноречиво за роднинската й връзка с примата.


Входът, в който Магда живее, е доста строго охраняван. Влизането и излизането е сам с чип, а миниатюрна видеокамера дебне всеки непознат. Отвън нищо не говори за ВИП присъствие в кооперацията. Единствено металните решетки, с които е отцепен етажът разкриват, че там не живеят случайни хора, пише "Уикенд".


През последните години Лили Иванова стана доста чест гост на сестра си заради непрестанните й болежки. Макар че можела да осигури денонощни медицински грижи на сестра си, тя предпочитала лично да я навестява и да контролира взема ли си редовно лекарствата. Имено от певицата е дар жилището, в което живее сега Магда. След като останала вдовица, известната й сестра решила да й купи жилище в столицата, за да са по-близо. Иванова се била спряла на апартамент в центъра, но възрастната жена си харесала кутийката в близост до затвора.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени