Шеф Манчев пак е с жена си докато чака дете от любовницата

7775
21 Юли 2019, 09:48


Шеф Иван Манчев и бившата му съпруга Марина поддържат цивилизовани отношения и след раздялата си, видяха папараците на „Уикенд”. Макар и в развод, двамата продължават да въртят съвместно ресторантьорския си бизнес и прекарват много време един с друг. А когато са заедно на улицата, по нищо не им личи, че вече не са семейство.

Онзи ден Манчев и Марина крачеха рамо до рамо в района на „Петте кьошета”. Топ кулинарят бъбреше делово с бившата си половинка напът към мерцедеса си. Когато стигнаха лимузината, готвачът зае шофьорското място, а госпожата се настани на седалката до него. После двамата отпрашиха към заведението си „Кактус” в кв. „Лозенец”.

Както е известно, водещият на „Кошмари в кухнята” и „Черешката на тортата” напусна семейството си, след като завъди любовница. Новата му изгора, в момента очаква дете и ще роди в края на лятото. Или поне така твърдят близки до чаровния мастършеф.

Противно на очакванията, че разводът на Манчев ще е съпътстван от панаири, нищо подобно не се случва. Готвачът и Марина се разбрали мирно и тихо как да поделят богатството си, а стигнали и до извода, че в името на успеха си ще трябва да продължат да работят заедно. Екссъпругата и занапред ще е съдружник в бизнеса и ще е управител на ресторантите на Иван, а запазва и 3-стайния семеен апартамент. Жилището, което кулинарят доброволно й отстъпва, струва 500 бона.

Бракът на Манчев и майката на децата му – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо, издържа 18 години. Двамата се запознали навремето в Японския хотел, където Иван бил готвач, а Марина - администраторка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
200
преди 2 години
0
Използвайте точните думи! В интерес на на " успеха си", а на " ИНТЕРЕСА СИ". Поредният ахмак.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
,
преди 2 години
-2
Родила е днеска.Има син.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
0
Обърках се,това на снимката дъщеря му ли е,бившата или бременната последна..........ахахха,наистина Манчев забърка такъв тюрлю гюведж,че няма разбиране.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 2 години
-2
Този филм сме го гледали!!!!Следващия моля!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени