Шеф Михалчев отива в Нова

03 Април 2022, 11:20


Седмица след като шеф Петър Михалчев съобщи, че напуска журито на „Мастършеф“, стана ясна причината за това негово решение. От кулинарното шоу на Би Ти Ви суши майсторът се мести в Нова телевизия. Той вече показа снимка от кухнята на „Хелс Китчън“ заедно със своя бивш колега от „Мастършеф“ – Виктор Ангелов, който се премести там още преди 4 години.

Петър Михалчев явно не смята да къса окончателно с кариерата си на тв звезда, а само да намали оборотите. Затова, вместо да работи в „Мастършеф“, където снимките са от сутрин до вечер, той е приел да гостува в предаването на Виктор Ангелов – „Хелс Китчън“. Миналия понеделник татуираният готвач съобщи, че е в Нова телевизия. С това, без много да се обяснява, той даде да се разбере защо вече няма да работи в Би Ти Ви. Освен това Михалчев даде отговор на въпрос, който се върти в публичното пространство вече 4 години – откакто шеф Ангелов напусна „Мастършеф“, а именно – какви са отношенията между Ангелов и бившите му колеги в шоуто на Би Ти Ви. „А...! С Виктор Ангелов, винаги сме били приятели и колеги“, написа шеф Михалчев в коментар към снимката си. Той най-накрая сложи край на спекулациите, че в журито, с което тръгна „Мастършеф“ преди 7 години, е имало междуличностни проблеми. Такива явно никога не са съществували и единствената причина шеф Ангелов да напусне Би Ти Ви заради Нова тв най-вероятно е била по-добро заплащане.

Новината, че шеф Михалчев отново ще работи с шеф Ангелов, предизвика вълна от позитивни реакции.

Засега той най-вероятно ще участва единствено като гост в предаването на Виктор Ангелов. Очаква се обаче занапред да се включи пълноценно или като негов партньор в „Кухнята на ада“, или със свое собствено предаване в Нова тв.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени