Шеф Токев от затвора: Тук е като санаторум (Божана Кацарова бясна от самодоволството му)

01 Април 2022, 12:39


"Затворническото общежитие е приятно място!". Това заяви шеф Андре Токве в първото си интервю от затвора в Казичене, което даде пред Мартин Карбовски, видя HotArena.


Кулинарният корифей излежава присъда заради шофиране в нетрезво състояние. Първия месец от нея Токев прекара в Централния софийски затвор, а останалите осем ще живее в Казичене. Оказва се, че затворническият живот хич не е толкова лош, а Андре дори е доволен, тъй като в момента има време да помисли над нещата от живота, да чете книги, да спортува.


"Тук в затвора осъзнаваш много неща по друг начин. Бях доста прегорял и сега мога по-добре да си помисля за миналото, настоящето и бъдещето", обясни готвачът пред Карбовски.


Шеф Токев е във видимо добра физическа и психическа форма. Той твърди, че причината за изцепката му на Околовръстното, където беше хванат да шофира с два промила алкохол в кръвта, са динамичният му живот и ресторантският бизнес. Андре обяснява, че е взел решение да не пие повече алкохол, тъй като дори и в малки количества не му понасял добре. В затвора пиел само вода.


Самодоволната усмивка на ексжурито от "Мастър шеф" разгневи една от победителките в риалити формата. Божана Кацарова изригна, след като гледа интервюто на Токев: "Не мога да разбера кое ме дразни повече - ехидната му усмивка, идеята, че се държи като че ли е на пансион, или фактът, че не е видял истински затвор", ядосва се ексцентричната Божана.


Кацарова се гневи заради видимо различното отношение, което Токев демонстрира, че има към него. Андре сякаш е на пансион, а не в затвор. Освен че успява да се храни здравословно с ябълки, банани и овесени ядки за закуска, той не пропуска ден във фитнес залата. Готвачът разказва, че им позволяват да четат цял следобед, а вечер да гледат малко телевизия.


"Майтапехме се, че може да отворя един бар в Казичене. Хората тук са интересни, колоритни, научавам много неща. Някои от тях са ми били клиенти. Но тук може да се осъзнаеш, да помислиш и се възползваш от това", казва Токев пред журналиста.


Месец след като пристига в Казичене, кулинарят не работи все още в кухнята на затвора, нещо, което би намалило присъдата му. Остават му още седем месеца. "Имаме други кухни, в които можем да си правим неща. Аз това казвам и на надзирателите, че се чувствам като на санаториум. Важна е нагласата", откровеничи шеф Токев.Карбовски отбелязва, че Андре изглежда много добре, поналял се е и определено няма изпития вид, който е имал доскоро в ресторантите си, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кофти
Преди 1 година
0
"санаторум"?? :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени