Шефката на силиконките Мариана Маринова избира най-пухкава миска

https://hotarena.net/lubopitno/shefkata-na-silikonkite-mariana-marinova-izbira-nai-puhkava-miska HotArena.net
Шефката на силиконките Мариана Маринова избира най-пухкава миска
Готвачка, която претендира, че прави най-хубавата мусака, и фризьорка напират за най-новия конкурс за най-пухкава миска, узна HotArena.


Шефката на Мис Силикон Мариана Маринова стяга ново шоу в началото на октомври, което е кръстила Mis Plus Size и основната му цел е разбиването на стереотипите в обществото. Конкурсът няма дори възрастова граница. Целта е да се покажат различни жени, с различно мислене и визия. Кастингът приключва на 27.09., а до момента има 20 записали се. \"Интересът е голям\", сподели пред Телеграф Маринова. 


Тя планира да отсее 10 от всички кандидатки, които да живеят заедно в интернет риалити. Един месец е времето, което жените ще прекарат заедно, ще се опознават, ще изпълняват предизвикателства. Те ще покажат своите знания в областта на спорта, музиката, изкуството, модата и др. Финалът ще се състои в средата на ноември. \"Жените не трябва да се вписват в някакви рамки, за да се чувства красиви. Красотата идва отвътре и се отразява в самочувствието. Жена, която вярва в себе си и знае как да се презентира, няма нужда от подобни ограничения във външния вид\", казва още шефката на силиконките. 


Маринова споделя, че е впечатлена от позитивните отзиви за конкурса. Много жени, практикуващи като модели с пищни форми, се свързали с нея. \"Сега не е като Мис Силикон, там хората имат прекалено големи очаквания и са много критични. Новият конкурс се приема предимно с поощрения.\". 


Очакванията й след него са големи и предимно насочени към повдигането на женското самочувствие с мотивационни слова, не с козметични и естетични процедури. 

3 Коментара

абе,

преди 3 години

Маринова е с ментални проблеми.Да се лекува и да изчезва с нейните излишни конкурсчета.

Коментирай

патка

преди 3 години

Маринова е най лицемерната патка в Бг . Помня когато ходеше по Латинска Америка по някакви треторазрядни конкурси за мис дупе и такива щуротии нейни познати коментираха , че именно воаяжите не са били заради конкурсите ,а че внасяла по някое друго грамче кока , тъй като там трудно се открива , а да не забраваме ,че мъжа и беше хванат с аферата на кораба , където бяха открити доста кг кока .

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

И набира и други патки да стават за посмешища като самата нея.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.