Шкумбата не близва алкохол дори и заради първото внуче

11 Април 2022, 15:33


"Големият ми син Александър ме зарадва с първо внуче. Роди се момченце, здраво и усмихнато - метнало се е на мен! Още не съм на себе си, сякаш не стъпвам по земята от щастие и емоции. Синът ми и снахата са избрали предварително да нарекат внучето на мен - Димитър, но аз го научих от главния лекар на "Шейново" - д-р Румен Велев, като отидох да видя малкия в болницата."


Това сподели големият ни комик Димитър Туджаров-Шкумбата, който с нетърпение очаква да станат 40 дни от раждането на бебето, за да може да си направи и селфита с новороденото. "Благодаря на доктора, както и на всички от родилното за отношението и професионализма. Внучето е продължение не само на теб, това си е нов човек и българин, който се появява в тези трудни времена. Трябва много да внимаваме, та тези, които се раждат сега, да имат бъдеще в страната ни, а не да запрашат в чужбина и там да си останат", казва Шкумбата.


От години наред най-добрият ни разказвач на вицове не пие и в този щастлив за него и семейството му момент също няма да полее повода. "Знаете, Ванга ми е казвала да не близвам алкохол. И аз продължавам да изпълнявам нейните завети. Три пъти се връщах от оня свят и при последната катастрофа Ванга ми каза: "За последен път те връщат, качваш се в момента на последния влак, да не си куснал алкохол отсега нататък". Оттогава до ден днешен не съм докоснал алкохол. В началото никой не ми вярваше, че разсмивам, а не пия. Но вече разбраха, че не се шегувам", сподели Димитър Туджаров, който в момента пише книга за петричката пророчица, а жена му София е първата му читателка на спомените с Ванга, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени