Шок! Марта Вачкова рови по кофите!

2063
02 Април 2020, 16:25


На шокираща гледка се натъкнаха столичани преди дни - актрисата Марта Вачкова обикаля и надчина по кофите за боклук в центъра, видя HotArena.


Оказа се, че сестра Жекова от "Откраднат живот" не е скъсала джоба и не прибира предмети, изхвърлени в кофите, а просто се е вдъхновила да заснема с камера какви вещи изхвърлят хората. 


Докато сме в домашна изолация, много от нас се възползваха от свободното си време, за да изхвърлят ненужните неща от дома си. Така Марта забелязала, че съседите й се разделят не само с вехтории, но и с ценни вещи, препращащи към мили спомени от близкото минало. Тя открила изхвърлени десетки книги, кукли, настолни игри, антики, бижута и други. "Появяват се чудни неща около кофите", коментира Марта. 


Междувременно тя е сред малкото актьори, които работят, въпреки извънредното положение. Снимките за деветия сезон на докторската сага вървят с пълна сила, а продуцентът Евтим Милошев е взел сериозни мерки за сигурност. А зрителите очакват скоро темата за коронавируса да намери място в някои от предстоящите епизоди на сериала. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 11 месеца
0
Трудно се подържа такава фигура.Тоя търбух трябва да се пълни непрекъснато.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Илия
преди 11 месеца
0
На светлинни години сме от Щатите и тяхното "Спешно отделение", което се опитват да имитират. Първо сериала им е от преди 30 години, ние сега навтасахме да направим нещо подобно - естествено неуспешно. Никаква актьорска игра, само викат и говорят на въпреки и на диалект! Пумия !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бе Илия
преди 11 месеца
0
Пише се пОмия,пУмия -няма такава дума.
А-ха
преди 11 месеца
-3
Ето това са вашите"звезди", с които ни занимавате ежеминутно. И тоя тъп филм с некадърните си артисти да се скрие веднъж завинаги. Няма нищо общо с "Любимеж 13", "Капитан петковойвода", "Мъжки времена", и още мн.др.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 11 месеца
-2
Не съм гледала нито един епизод от този буламач.Само като прескачам през каналите мяркам неприятни лица като тази,и онази на Слабаков,една с ботоксово лице и куп декламатори.Не,благодаря за разтяганата от Милошев дъвка.Не е по вкуса ми.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени