Ще живее ли Сашка Васева? (Отговорът до дни)

11 Ноември 2021, 11:02


„Закрепиха Сашка докторите тук в Германия. Вече мина една интервенция и не искам да казвам голяма дума, тъй като два дни очакваме да се случи основната операция. В момента я подготвят за нея и сега ни остава само да се молим."  това каза пред „България Днес“ мъжът на Сашка Васева - Христо Бакърджиев.

"Имаме надежда, че ще се оправи. Забавихме се, защото тя имаше възпаление, което щеше да застраши живота й.  Аз съм поел лечението й, но няма да можем да се справим сами. Благодаря на всички хора които се отзовават", каза съпругът на певицата.

Той изразява съжалението си, че хората, които са им били много близки през годините не се отзовали на молбата им за помощ. "Виждам всеки човек, който е дали и левче за Сашка, защото застава с името си".  Бакърджиев уточнява,  че е много благодарен на журналистката Петя Дикова, която единствено от известните е превела сума, за да подпомогне Сашка Васева. Той отрича слуховете, че операцията на Сашка може да бъде поета от здравната й застраховка защото тя няма такава Германия, а и практиката на доктора е изцяло частна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
вата
преди 6 месеца
0
Господ здраве да ти дава , Сашке! Скорошно оздравявяане !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени