Щерката на Анелия подкара звяр за 120 бона

https://hotarena.net/laifstail/shterkata-na-aneliia-podkara-zviar-za-120-bona HotArena.net
Щерката на Анелия подкара звяр за 120 бона

Певицата и новият й приятел Любомир Захаринов пръскат луди средства за Ивон

Тунингованата тийнеджърка се хвали с черен звяр марка Мерцедес, струващ около 120 хиляди лева. Снимки на луксозното возило се появиха в официалния й профил в развлекателната платформа Инстаграм. Г-ца Динева е избрала два фокуса – външен и вътрешен дизайн. „Ей, нарцис“, „Двете котки“, „Безумно красива“, гласят малкото на брой коментари под фотосите, а причината – отвореният само за избрани профил на звездната наследница.

Запознати издават, че 19-годишната красавица живее в палата на майка си, намиращ се в столичния квартал „Драгалевци“. За да се чувства като истинска принцеса обаче, допринасят и двама мъжете, успели да спечелят сърцето на хитовата изпълнителка – бившият й съпруг и баща на Ивон – Коко Динев, и сегашният й партньор – хазартният бос Любомир Захаринов. Вторият се познава с Ивон от близо година, малко преди той и Анелия публично да обявят, че са двойка. Оттогава насам я глези със скъпи подаръци – дрехи, аксесоари, бижута, парфюми. Гордостта на Динев получава немалко пари и от самия него, тъй като таткото държи нищо да не й липсва.    

13 Коментара

....

преди 11 месеца

Разглезена пикла

Коментирай

Опа

преди 11 месеца

Крадени пари лесно се харчат

Коментирай

Хаха

преди 11 месеца

Тоя на майката да не опъва и малката ?? В тези среди това е нещо нормално

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

Подкарала е отдавна по нанадолнището чалгария...

Коментирай

Кики

преди 11 месеца

Този да си гледа двете деца, не да си пръска парите по простата чалгарка и дъщеря и.

Коментирай

Лупи

преди 11 месеца

Трътла… ако ще и дирижабъл да подкара, пак ще си остане трътла.. баси гадното

Коментирай

този селски бек до простафелата как да и угоди на простотията

преди 11 месеца

освен да краде не се сещам друг вариант

Коментирай

Ццц

преди 11 месеца

Това само у Булгаристан го има, пикли и пикльовци, на по 18,19 г. /впрочем това се води още тийнейджърса възраст!/, от учебния чин, директно мама и тати ги поставят в лъскавия джип или лимузина за стотици хиляди левове. По света деца на едни от най- богатите хора, карат нормални коли и дори родителите им ги оставят те да си изкарат първите пари след завършване, и те да си постигнат първия автомобил. Това се нарича възпитание и предаване на ценности. ИСТИНСКИ ЦЕННОСТИ имам предвид, морални и човешки, а не материални. Кога завършило у-ще, още нищо не постигнало в живота, за нищо не се преборило само, без житейски опит, ти му поднасяш на тепсия блага, за които не е положило 1 напън Труд. На какво го учиш така? Осакатяваш му всички амбиции, мечти и желание за борбеност, Труд и активност, дейност, борба за мечтите си. Но как да очакваш такъв начин на разсъждаване от посредствени , слабо образовани, ниско интелигентни индивиди, натрупали средства с други качества , а не с интелект.

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

То чалгарията това ''възпитава'' -дебилност.

Коментирай

Майка лебед, щерка... Бате, не става за любкане

преди 11 месеца

Я как е дръпнала седалката напред, да може да стига педалите с късите ноги

Коментирай

hehe

преди 11 месеца

е какво плюете момичето - много ясно, че ще кара скъпа кола! Като има балъци, които пълнят чалга заведенията, за да слушат посредствени изпълнения и да гледат простотии, ще има и богати чалгаджии. Глупави хора, които хем нямат много пари, хем не знаят какво да правят и малкото, с което разполагат.

Коментирай

Емилия Башур

преди 11 месеца

курве!!!

Коментирай

коко

преди 11 месеца

Не по-голяма от тебе

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.