Щерката на Блатечки бяга в чужбина

https://hotarena.net/lubopitno/shterkata-na-blatechki-biaga-v-chujbina HotArena.net
Щерката на Блатечки бяга в чужбина
Дъщерята на Асен Блатечки Катерина завърши с отличен средното си образование и гордият татко пусна тяхна обща снимка в Инстаграм от абитуриентския й бал, видя HotArena.


Тийнейджърката е облечена в рокля в прасковен цвят, като горната част е обсипана с бродерии. Катерина, която е от връзката му с режисьорката Катерина Горанова, е кандидатствала в три университета в чужбина и вече е приета в един от най-престижните по архитектура в света. Момичето ще изкара тук лятото, а през септември стяга куфарите за чужбина. 


Катерина никога не е искала да тръгва по стъпките на известния си баща. \"Само като малка имаше такива залитания, но това отмина. Играла е в един филм с Патрик Суейзи, беше негова дъщеря. После се включи в екипа на \"Морска сол\". Тя е доста по-разумна от мен\", хвали я татко й, пише Галерия. 

5 Коментара

George1

преди 3 години

След някоя друга година ще е над сто килограма.

Коментирай

hoi

преди 3 години

Не знам защо цъкат минуси, като това е самата истина, млади хора масово се запускат, вместо да се вземат в ръце и да направят нещо по въпроса. Та тя е на 19, ако сега не вземе мерки, след време няма да стане по-лесно.

Коментирай

59592223

преди 3 години

Ами защото някои такива дето са се "запуснали" не искат да изглеждат като масовите Бг клонинги за които непрекъснато се пише. Те искат да запазят своята идентичност дори и да са с малко по-така закръглени форми, не дотам оправен макиаж (изрисувани като клоуни) и орлови нокти на баба яга.

Коментирай

хм

преди 3 години

Колко сме горди българи, бием се в гърдите от национализъм по телевизията, но иначе пращаме децата в чужбина...

Коментирай

Ronin

преди 3 години

На тая няма ли кой да и каже, че такава рокля не е за момиче с равна талия прави я като буре. Бащата е 1000 пъти по-добре изглеждащ от дъщерята.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.