Щерката на Цветана Манева гледа баби във Виена

702
26 Април 2020, 13:22


Надежда Пенчева, единствената дъщеря на актрисата Цветана Манева, усилено си търси нова работа. От години наследницата й от брака й с оператора Николай Пенчев, се е установила да живее във Виена със съпруга си Борислав Петранов. Доскоро се издържала, гледайки болни пенсионери, но заради извънредното положение в Австрия, закъсала за работа.

Надежда публикувала обява в социалните мрежи, че си търси ново препитание. Сред услугите, които предлага, са пазаруване и грижи за възрастни хора и майка с деца, както и помощ в домакинството. Заплащането, което Надежда очаква е 10 евро на час. Макар че щерката на Манева не предполагала, че животът й ще се стече по този начин, тя се чувствала щастлива със съпруга си и двете им деца. Надежда често си идвала у нас, но не планирала да се върне завинаги. Дъщеря й Цвети била ученичка, а синът й Петър учел за юрист.

Надежда е родена от втория брак на звездата на българското кино и театър. Съпруг №1 на Манева е Мистър „Минута е много” Петър Вучков. Оженили се през 60-те години на миналия век, когато следвали във ВИТИЗ. Бракът им издържал едва 2 години. След него Манева се омъжила  за Николай Пенчев, но и този брак се оказал несполучлив – изтраял 4 години, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и,
преди 2 месеца
0
Това вече сте го публикували.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени