Щерката на Цветана Манева закъса за пари (Надежда търси работа като домашна помощница във Виена)

898
16 Април 2020, 16:00


Единствената дъщеря на Цветана Манева от брака й с Николай Пенчев явно е закъсала финансово, видя HotArena.


Надежда, която от години живее във Виена, си пусна обява за работа в своя профил във Фейсбук. Услугите, които предлага, са да пазарува на възрастни и болни хора или майки с деца, както и да им помага с домакинските задължения срещу 10 евро на час. 


Доскоро Надежда се издържаше гледайки болни пенсионери, но не е ясно дали продължава, предвид извънредното положение и в Австрия. Навремето тя заминала за австрийската столица заради съпруга си Борислав Петранов, който не назначен за директор на Дом "Витгенщайн" във Виена, но след известно време не осъден за плагиатство и обвинен, че резили институцията, след което последва неговото уволнение. 


Така за издържката на децата им трябвало да се грижи Надя, която по онова време често се сблъсква с обиди и забележки за наглите и мързеливи българи, които идват да точат социалната система на Австрия. В трудния за семейството период ръка й подали други балканци, най-вече сърби и косовари, които й съдействали да си намери работа. Така тя започнала да се прехранва като медицински асистент или иначе казано - да обслужва нуждите на стари и болни хора, които не могат да се грижат за себе си. 


Майка й Цветана Манева пък по време на карантината излиза да си пазарува сама. Кинозвездата, за разлика от повечето пенсионери, не търси най-евтините стоки на промоция от големите вериги хипермаркети, а се зарежда с първокласни фермерски продукти или направо си купува готова топла храна от ресторантите в квартала й, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
Преди 1 година
0
Какво образование има Надежда,защо не е работила? Или е разчитала изцяло на сладката службица на съпруга си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени