Щерката на Ернестина и Слабаков на война с антиваксъри

https://hotarena.net/lubopitno/shterkata-na-ernestina-i-slabakov-na-voina-s-antivaksari HotArena.net
Щерката на Ернестина и Слабаков на война с антиваксъри

Йоанна, дъщерята на Ернестина Шинова и Амдрей Слабаков, поде война с антиваксърите, видя HotArena.


Дипломираната докторка яростно защитава ваксинацията срещу ковид, затова и си навлича гнева на много антиваксъри. Много от Фейсбук приятелите й я заляха с хейт и дори с нелицеприятни квалификации. \"Като излизате навън, освен маски, си слагайте и памперси, че да не се насирате от страх. Предпочитам да слушам доцент Мангъров с 37-годишен опит и човек, който разбира от тези неща, отколкото кифла, която си е купила дипломата и се мисли за докторка\", напада я младо момче.


Ернестина обаче не търпи критики към щерка си и скочи да я защитава като майка-орлица. \"Отричането на действителността е психическо заболяване. Лекувайте се\", заяви тя, пише Галерия. 

13 Коментара

Ева

преди 2 години

Коя си ти, че решаваш хората какво ще правят с телата си. Който го страх да не излиза от къщи. Жалко, че на много хора им промиха мозъците. Да си хвърли дипломата тази и да мълчи. Ковида върви главно по медиите от сутрин до вечер. Да се лекуват тези, които слушат, че не могат да живеят нормално от простотия

Коментирай

Ебахти кравешкия празен поглед

преди 2 години

Млъквай кранто, и на тебе ли ти платиха да пропагандираш за тия в@каини?! Сложи си на тебе и 5-та доза, ти тва заслужаваш кат та глееаааам!

Коментирай

Хаха

преди 2 години

Тази пък за каква се взе? И каква е тази дупка по средата на устата й?

Коментирай

Ooo

преди 2 години

Не наричай " кранта" Йоанна Слабакова която е млада лекарка! В пандемична обстановка нормалните хора се обръщат към лекарите за съвет и помощ! Не можеш да си представиш колко лекари се заразяваХА и умираХа, лекувайки точно НЕВАКСИНИРАНИ пациенти. А знаеш колко от умиращите се молят за ваксина, но е късно. Това трябва да преживяват всеки ден лекарите и сестрите в ковид отделенията. Твоят ум стига само да предполагаш, че получават пари за да пропагандират ваксини. Млъквай ти!

Коментирай

Аден

преди 2 години

Не обиждайте момичето за разлика от просталесите, които четат времето тя е учила. Даже няма място в този сайт между сини птички и плеймейтки!!!

Коментирай

Фичката

преди 2 години

Абе, какво стана с многообразието и свободната воля?! Баси "демократите". По-зле са от брадатите умерени въстаници...

Коментирай

Гост

преди 2 години

Тая е луда кво като е дъщеря на известни актьори. Нямам желание да умра от боклучиеите им ваксини само защото Шинова младша получава парички за това на сила никого не може да накара да се ваксинира щото корона може и да не ме хване и да не умра от нея но от фалшивата ваксина шанса е на 100 процента. Никва докторска нее тая то всъщност и докторите ни са некадърни

Коментирай

Абсолютно съм съгласна

преди 2 години

В тази така наречена “пандемия” изплува истината за много неща, една от които, че от на доктор изобщо не трябва да се вярва и че те освен за администратори и перачи на пари за деуго не стават! Не знам за какво е учила опулената с дупка в устата докторка на снимката, ма като я гледам повече мяза на Галена! Впрочем, Галка беше от първенците дето се “ваксинираха” публично и натрапчиво…защо ли

Коментирай

Ах!

преди 2 години

С лека ръка слагаш в един кюп всички лекари, за нищо не ставали, пандемията в кавички я пишеш... Кажи го това на хора които загубиха свои скъпи близки от ковид и като се разболееш ходи при билкари. Не се изказвай компетентно за неща от които понятие нямаш. Щом сравняваш красива,одухотворена лекарка със срашна за гледане чалгаджийка, къде си тръгнала?

Коментирай

Дидо

преди 2 години

Всяка себеуважаваща себе си интелигентна жена,още повече лекарка ,няма да се прави на маймуна с джуки като фолкаджийка. Мама и тати се докопаха до кокала с триста зора и дИтето взе да се изявява и то по социалните мрежи,са става известно.

Коментирай

хахаха

преди 2 години

кранта ще викате на майка си, задето е родила толкова болезнено просто дете

Коментирай

уф

преди 2 години

Много грозна уста, гнусна!

Коментирай

Тото

преди 2 години

Сега, Ковид има и умряха доста хора ... ама ваксината е направена от тези който направиха Ковида, за да довършат започнатото! Така има и от двете по много - честито ! А лекарите който предлагат на всеки да се ваксинира. Това е личен избор на всеки. Да умре от Ковид или да се надупчи с живачец! Накрая може да остане само един - Дънкан Мак Клауд - хахахаха!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.